Ond cirkel av skit?

Vet inte vart jag ska ta vägen med allt längre.

Gnesta är en jävla håla där alla vet allt om alla, typ före den det handlar om... och där säkert inte ens hälften stämmer överens med verkligheten. Kanske inte ens någonting. Det känns inte som att det finns någon att lita på, framförallt när det kommer till tjejer kanske, jag vet inte, nej kanske inte ens det. Men så länge själva "gossip girl" får det att låta som om det inte alls hon som är boven i dramat och är bättre än alla andra, är det i själva verket inte alls så, så kommer det väll bara att fortsätta.

Blä, jag blir bara helt snurrig i huvudet och vågar inte säga någonting alls i stället. Jag vill inte missuppfattas, att det ska skvallras eller vändas ut och in på. I varje fall inte här då jag ser hur jävla fel det verkligen kan bli. Folk får kanske fel uppfattning och så står helt plötsligt alla på den andra sidan och pekar på dig.

Jag har bott här i 8 månader och "vet" massor om andra som inte ens vet vem jag är. (Eller så vet dem vem jag är också, antagligen?). Jag vet inte om det är sant eller falskt, endast rykten går och folk missuppfattas. Vad folk säger bakom andras ryggar kommer väll så småning om fram. Men det är så falskt, så fult att från den ena dagen prata skit bakom ryggen på en person och den andra dagen låtsas som om ingenting och möter den andra personen med fetaste leendet och ett "Tja snygging, vad jag saknat dig". Typ.

Jag står liksom mitt emellan känns det som.

RSS 2.0