Igår köpte vi en soffa och den är bara vår!

hihi :) Vi var och kollade på en soffa igår som vi så gärna ville ha! Och när vi var på plats för att titta på den, var den finare än på bild! Så vi blev lyckliga och soffan fick följa med oss hem! :) Den kommer att passa såå bra i vårat lilla hem! Jag är så himla glad! Vi är så himla glada! :D Ja, snart spricker jag väll! :D

Nu ska vi åka och köpa micro och lite sådant man måste ha!

Pusspuss //
Malin Blinkovski♥

Äntligen!

Jag är så lycklig och så himla förväntansfull! Tankarna flyger hit och dit och det är ju inte klokt egentligen! Ja, jag ska faktiskt flytta hemifrån! Jag och Patrik! Allt annat ordnar sig så ni behöver inte sitta och oroa er över mig och klaga inte! Var glada istället vettja! :) Jag klarar mig alltid! När jag vill en sak så går det, så det så! :)

Puss! // M


Det finaste i livet, kärleken!♥

Idag är det 6 månader sen jag och Patrik blev tillsammans,  och han är anledningen till de bästa 6 månaderna i mitt liv! Det finns ingen som kan få mig att må så bra som honom, han är lyckan och kärleken! ♥ I fredags överraskade han mig med att åka till Nyköping och bjuda mig till en restaurang som heter Forsen, och OM det var lyxigt?!! Det var hur fint och hur underbart som helst!^^ Gud så glad jag blev, min alldeles egna älskling! :) Så det stället är verkligen att rekommendera! :)

Ja, vad annars har jag att säga... ta hand om varandra och njut av livet!
Nu ska jag laga middag och sen kommer min älskling hem till mig :)

Puss


And he kissed me 'til the mornin' light...

 Igår var jag också sådär pysslig och bra... hann med lite av varje jag tycker om att göra! Baka cheescake, göra middag, leta jobb, plantera en avocado :) Pyssla hop ljuslycktor, städa :) aa o så mysa med min älskling såklart! ^^

Och herregud, tjejen som var med i Idol och sjöng Regina Spektors Samson var hur underbar som helst! Hon kommer ju typ vinna hela skiten! Önskar att jag också kunde sjunga så vackert!..

Imorgon drar jag till Göteborg, Liseberg med Patrik och hans polare! Ska bli urnice!:) Wiwi!

Puss

Jag är som effektivast när jag knappt sovit...

Inatt fick jag inte många timmars sömn... för varmt, för kallt, för trångt, kissnödig, kli i benen... ja usch! Så jag gick upp i ottan samtidigt som Patrik skulle till jobbet och åkte hemåt till Tälje... När jag kom hem tänkte jag: Åååå tack och lov för min stoora sköna säng!^^ Fast å andra sidan blir jag så jäkla seg om jag somnar om... så jag gick och gjorde en kakdeg istället :) Och medans den låg på kylning passade jag på att laga mat... matlåda till brorsan och lunch till mig. Så nu ska jag göra klart mina kakor och sen ska jag åka till stan och göra lite ärenden. Jag antar att när man varit lat för länge så förstår man att rutiner faktikst är ganska skönt att ha det med! Nu måste det bli lite ändring här! :)



Puss! / M!


RSS 2.0