friday, im in love!

Se på fan! Imorrn är det fredag mina vänner! Och inte vilken fredag som helst! Nixpix! För det är min sista sommarjobbsdag! Sug på den ni! ;) haha jag är glad! Eftersom att idag var världens hemskaste dag att sitta ute i jorden och rensa ogräs under buskar i spöregn, så känns det bra att det är fredag imorrn! Hehe men det blev ju fint, fast det känns liksom roligare att gå till jobbet om det är fint väder, speciellt om man jobbar utomhus! Men men, på med galonerna och spaden i högsta hugg och vips! Så är det som att vara liten och leka i sandlådan igen! Nästan... hehe positiv ska man vara! :)

natti
Puss//Blinkovski ♥


peppelipepp!


Jag har inte haft tid för att sitta här och nörda speciellt mycket så det har liksom inte blivit av att skriva något här... sen har jag väll inget som är så intressant att berätta heller, men ni har väll vant er antar jag ... Iallafall så har jag haft en minisemester med Patrik och hunnit med en tripp till mysiga gränna sen sist :) och så har jag jobbat, är inne på den sista veckan nu! Ska bli så sjukt skönt att vara ledig (arbetslös, hehe) ett tag... iallafall :)

och nu måsta jag tamigfan börja ta hand om mig själv innan jag ser ut som en val! :)
Tagga ut och spriiinga!

Puss! //M


your love is heaven on earth!

Freeeeeeeeeeeedag! Idag blir det party! Sent födelsedagsfirande av Nizen :) Kände mig inte alls pepp på hela veckan men nu så! Yäyäyäyä! Och det är det som gills :) Bubblande jordgubbsvin och härliga vänner? Ja tack! :D Det blir ännu mer födelsedagsfirande imorgon och på söndag blir det nog vila! Det är fan så fort helgerna drar förbi nu, men å andra sidan rullar vekodagarna på de med... Jag hatar att sommaren är kort :( ibland önskar man att det var som när man var liten hihi :)

Något jag skulle behöva göra är att söka jobb, men det känns så jobbigt och irriterande alltihop att jag aldrig tar mig för att göra något åt det. Det känns som att jag vill vara ledig ett tag, fast det kommer jag ju nog få bli hur som helst... Kanske borde kolla om man kunde få förlängt på kyrkogårdsförvaltningen... hmmm... ja varför inte?

Föresten så kollade vi på när det var gravsättning idag och jenny byggde ihop en ryggrad av någons skelett :) En helt vanlig dag på jobbet med andra ord. Haha! Ja, man ska faktiskt ha kul på jobbet! ;)

Puss

hetta!

Jag vill egentligen inte klaga på värmen men det är fan nästan olidligt varmt ute nu! Höll på att sega ihop totalt på jobbet idag, jenny och en annan tjej fick åka hem för de mådde så dåligt på grund av solen och hettan! :( Jag som blir glad av sol och värme, nu är det så mycket att det nästan blir det motsatta istället. Man kan ju inte ens sova :/ Det bästa idag var att en av de nya sommarjobbarna idag var Lisa och de andra verkade också trevliga! :) Hoppas på okej sista veckor på jobbet iallafall :)

Tror det får bli vatten och glass nu!
Det enda rätta när det är så varmt!

Puuss!


Lörrrrrda

Hejhopp! *Äntligen lite livslust, glädje Lördag!:)
I onsdags när Patrik kom hem till mig hade han köpt blommor till mig^^ Hur söt?! Och så hade han köpt biljetter till Eclipse som vi var och såg igår! Så bra! Jag har verkligen världens bästa pojkvänn!♥

Nu har jag jobbat halva min tid på kyrkogården och förhoppningsvis rullar de sista tre veckorna på snabbt! Det är helknasigt vad folk lägger konstiga saker på vissa gravar alltså, igår såg jag en påse med ostbågar?! Haha vadfan? Och öl och snapsglas och alla möjliga konstiga saker, menmen det är väll personligt antar jag :) Piggar ju upp stämningen lite iallafall! Idag är föresten begravingen för de två som blev skjutna i Ronna förra veckan... förmodligen är väll halva södertälje på plats och det kommer bli mycket att göra på måndag!

Just nu saknar jag att bara koppla av... mer än helger hihi ;) Och så saknar jag mina vänner! Och så längtar jag tills jag själv kan komma på vad fan jag vill göra med mitt liv, och så längtar jag tills vecka 31 då jag ska på semester på västkusten med min familj och Patrik! :) Kommer bli underbart!


Midsommar :)


Jag och Jenny leker i regnbågarna på jobbet :) hihi

Och pausar lite emallanåt ;)



Bara tisdag...

Helgen var mestadels finfin =)
men sen blev det den där förbannade måndagen igen, och den kanske ännu jobbigare tisdagen... allt utan ork! Usch! Men imorrn är det onsdag iallafall vilket betyder att det snart är fredag... eller något sånt hehe :P Imorrn har jag iallafall något att se fram till eftersom att min älskling kommer till mig o gosar :) Annars känns det mest meningslöst och arbetsdagarna känns ganska tunga faktiskt... som att jag slösar bort dagarna på ingenting, eller på att jobba och komma hem och vara helt slut och inte orka med någonting, samma sak varje dag... menmen... måste bara komma på vad jag vill göra med mitt lilla liv... vilket dock är jävligt mycket lättare sagt än gjort :/


Festligt!

Ja, jag vet att jag är seg här i bloggen, men när man jobbar hela dagen och inte är van vid det orkar man verligen ingenting när man kommer hem :/ Men pengar rullar in, så det är fint :)

Nu sitter jag hemma hos min Älskling Patrik som fyller 20 år idag :)
Grattis världens underbaraste! ♥ Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Jag ska lägga mig ute på gräsmattan och sola nu och vänta på att han kommer hem senare för nu är han och städar garage med sina garagevänner :P Ikväll blir det middag och sen utgång i Trosa :) Finfint!

Puss
Blinkovski

RSS 2.0