jag får Spunk! Och flugur i maten!

Idag har jag varit på extremt dåligt humör! Sur, ARG! Ledsen, ja alltihopa! Lärarna försöker lära ut något de inte ens kan själva?! Först var det okej... lite kul sådäe.. sen blev jag bara förbannad för ingen visste något! "jag tror det är såhhär, men jag är inte säker" Okej? Då har jag lärt mig något som kanske inte stämmer :S??? SPUNK!

Jag blev för jävla hungrig i skolan köpte en macka,... och det händer BARA mig! Att när jag tagit en tugga ser jag en fet flugjävel på undersidan av mackan! Brödet flög ur munnen på mig!!! För i helvete! Bageriet lyckades baka in en flugjävel i min macka! Det är INTE okej! :( Pengarna tillbaka ch ingen matlust! SPUNK!

Blev hamburgare och äppelkakebak efter skolan istället! Och då blev jag glad igen! Jag tror helt ärligt att jag lever för att äta. Jag äter inte för att leva... Haha!

Och förresten så var DH igår repriser! Jag blev besviken! :( Men ikväll börjar Greys Anatomy!♥ :)

Piss & Puss!
Malin Blinkovski!

Missa inte!


Desperate Housewives premiär ikväll kl:21.00 Dubbelavsnitt! :D


Greys Anatomy Perämiär imorgon! Wiho! Som jag längtat ♥ jag Älskar verkligen Greys!

Smart? :D


För den glömska ;)
Själv kunde jag knyta slipsar redan som 9åring... Men till vilken nytta? xD  Haha :D

malin♥


09.09.28 Dessa måndagar...

Är ungefär som söndagar fast man måste göra allt man haft ångest för...

Gå upptidigt... Tvinga sig upp! Nästan somna på lektionerna samtidigt som man ska försöka verka iallafall lite intresserad? Det gick inte ihop idag... Sedan att ha Konstruktion! Jag HATAR kunstruktion! Vissa saker borde förbjudas :( Men man kan ju inte vara bra på allt?

Jag har städat också! :) Bytt lakan och hela faderullan! Fresch! :)

Sen funderar jag på hur jag ska färga håret? (Blondt kommer inte ens på frågan... bara så ni vet!!!!)
Antagligen bara någon nyans hit eller dit :) Kanske lite rött i? Har ju haft det förut, Men jag är ganska blek nu så det kanske inte blir så bra... men vill inte färga, bara tona för det sliter inte lika mycket. Jag SKA få långt hår... men jag måste toppa! :( Finns inget värre än slitet hår! Det går inte så bra just nu... VILKA PROBLEM JAG HAR!! :P


Vilken Hårfärg ska jag haaa?
Malin♥


hmm,,.

Kvällen igår var lite galen...
Började som vanligt lungt, med skönt folk, alla var glada, mer folk kom. En gammal vän ringde som jag inte hört av på flera år och han och hans polare kom förbi en stund. Det var trevligt :) Sedan kom några skumma brudar som drack min dricka ur kylen så jag blev lite tjurig men det ordnade upp sig :) Det visade sig senare att ena bruden hånglat med 5 pers på festen... Och det fanns typ bara 5 killar där(?) Tjejen döptes till Horan då vi inte viste vad hon hette, och så passade det ju rätt bra också! Nej, fan vad hemskt...

Vad var jag på för hemmafest egentligen? Haha! Hos Blees,,.. men det var lite underligtfolk där den här gången..- småfjantar som inte visste annat. Hur de såg ut utifrån? Tragiskt.. Aja... det slutade inte där...
Fyllesnack och roliga händelser också såklart. En nattpromenad med Malin till stan till en efterlängtad kebab! Vi sprang till stan för att hinna och när vi köat klart var kebaben slut?!?!?!? Det fanns bara äckel hamburgare!? :( Så vi promenerade hem igen med tomma magar =(


Idag blir en lat dag, men måste städa mitt inte så prydliga rum också...


Ibland önskar jag att jag vore sex år igen... Allti ng var så mycket enklare då. När man inte kände till verkligheten. Och nu kan man inte blunda för den.



Blinkovski


I have a feeling...

I have a feeling, That tonights gonna be a good night


Berlin resan!

Vi drog upp megatidigt för att ta bussen från syd. ArkitektMats hade sagt fel och vi kunde inte betala kontant på bussen till Skavsta, som tur var hade jag pengar på kortet så alla kom med! Tur i oturen.

Det var trappornas stad! För i helvete vad mycket upp och ner för trappor hit och dit! Det tog typ halva dagen tills vi var framme helt slutkörda på Sleep Cheep Hostel! Inte precis det fräschaste jag varit med om, men jag stog ut!

Dagarna har varit fyllda med tågresor och gående, kollat på olika byggnader och ätit massa god och äcklig mat. Alldeles för stark mat och varit glada i hatten varje kväll! Lidl blev något possitivt eftersom att hela klassen var storköpare av vad som hade att erbjudas på sprithyllorna. Vilket vi aldrig kommer att få vara med om här hemma =( Det spökade på motellet och och någon snodde våra saker. Lamporna blinkade och trapporna knarrade. Några var tråkmånsar, vi andra var partyprissar. Sissta kvällen drog vi ut. Hittade en stor grå plåtbyggnad med techno shit... Med det lät som värsta underground musiken, röka på shiet och folket var skumt. Men vi gjorde vårt bästa på dansgolvet, vad annars? ;) Under dansgolvet fanns bås och annat skumt, fråga mig inte varför....

Lärarna var runda under fötterna de med (?) En neger gick på gatan och åt ur sopkorgarna samtidigt som han dansade med radion på axeln. Någon i klassen spydde vid middagen offentligt, hoppas han skäms. Middagen blev mindre trevlig den kvällen. Vi hoppade runt vid judemonumentet och tog kort. Vi hade kul, men det fick man tydligen inte ha där :P Glädjedödare... Några blev filmade i en video när de mimade till "Im a European and I love to be it" Vi shoppade sissta dagen och Det hände massa mer men orkar inte dra allt. Lite bilder kommer =)



Tv-tornet


Brandenburger Tor




Middagsmys :)


Berlinmuren med alla tuggummin :P

`
Im a european! Inspelning xD



Byggnader



Kommer mer roligare sen :)
Malin♥


Intelligenta kvinnor, Sushi och kalinka! Pöööördey!

Det blev en supermegaduper omväg till Skärholmen idag med Sandra. Ersättningsbussar och hela faderullan. Men vi hade kul!

Det blev Sushi, min älsklingsmat! ♥ Skulle kunna äta det igen nu på direkten!
:D


Träffade på en gammal och sliten man i sina sista dagar såg det ut som. Han ville något så jag frågade snällt vad han ville ha hjälp med. :)  :
"Ja,ja,jaa,,, ehm,,. jag letar efter iii..,iii,iinteligenta kvinnor."
Hahahah! Jag ryggade tillbaka lite, vad menar du??
"Jag letar effffter iiintelligenta kvinnor!, Men, men.. de vill iii iinte vara med en gammal gubbe",

hahaha jag höll på att dö. Stackaren ville ha ett ligg. Det måste väll vara IQ befriade kvinnor som vill ligga med den karln där utgångsdatumet passerat alldeles för länge sedan och han var näst intill rutten. Nej vad elak jag är. Den stackars lilla mannen ville väll ha en sista njutning innan han kunde dö gott. Hoppas han får sin fridfulla död tillslut.

På hemvägen, i Fittja, gettot med stort G.  Väntade vi i evigheter på Södertäljebussen. Gick runt lite och fick syn på en affär med Rysska delikatesser! Hahah! Det bästa av allt var att den hette KALINKA! Haha! kaaalin ka kaliiinka, kalinka ka ka... xD Det var Pöööördey mina vänner hahaha :D Dagen var Pööörd!

Nu MÅSTE jag packa snabbt och sedan till Syrran för myskväll och Män som hatar kvinnor och en tidig läggdags!
Ha det gött så hörs vi på fredag för i natt drar vi till Berlin! :D♥


09.09.20 Uppe med Tuppen!

Vaknade nyss efter en sen härlig tjejmiddag och utekväll igår! :D Hade ruskigt trevligt faktiskt! Roligt folk, massa dans och hela faderullan! Riktigt nice kväll! :)

Varför är jag uppe så jävla tidigt då? Jo för att kunna sova så tidigt som möjligt ikväll, ska nämligen upp ungefär tre i natt för att sedan dra oss mot skavsta flygplats och moooot Berlin! :D
Träffade en polare ute i går som jobbar på excange (ett växlingskontor) och var helt säker på att han sagt att det var öppet på söndagar, vilket det visade sig vara helt fel :P Så jag som alltid är ute i sissta sekund får väll dra till Skärholmen idag där det är öppet. Suck på mig själv! Jävla omväg det blir nu alltså! Fasen att jag inte tagit körkort!

Skulle tagit bilder igår men kom på det lite försent...
Bjuder på några från Bulgarien i somras:)















Åh, jag vill tillbaka! ♥


Mucho to do! =)



Har fullt upp de kommande dagarna! Och det gillar jag! Älskar att ha saker på gång hela tiden! Stressigt, men kul :) Om det är saker man tycker om som man ska trycka in i chemat vill säga. :)

Idag blir det att kolla på Jennys brorsas fotbollsmatch (kanske), tvätta kläder och packa litegrann, växla pengar, laga mat och sedan på middag och utgång, skaka rumpan och ha kul! :)

Imorrn blir det att gå upp tidigt, göra klart en husritnng i Sketsh up, laga mat, packa det sista och greja lite, sedan myskväll och sova tidigt hemma hos Syrran. För sedan ska vi upp klockan tre på natten och så bär det av till flygplatsen och Berlin! :) Wiho!

Sedan kommer det alltid upp fler saker som man ska hinna med att göra :)

Puss


Dee e dags för Fredagsmyys! :)

Kära underbara Fredag är här! :D
Fredagar är väll ändå favoritdagen! ♥

Idag var det skola som vanligt, men det var chill pill för vi målade bara hela dagen typ :) och sedan var jag på stan med Malin och letade present till Izabella som fyllde 18 för ett tag sen, men ska firas imorrn! :)♥

Ikväll är det Fredagsmys som gäller med Syrran :) Jenny♥

På måndag åker jag till Berlin med SMTEDE3, kommer bli grymt alltså! :D Jäklar! :D


09.09.17

Wie fick mess om att mina älsklingar hade kommit :)


De kommer desvärre att pajja fort, för kvalitén var inte den bästa, men det göringeee! Inte just nu... :)

Dagen blev lite knasig så det slutade med att jag inte kom iväg till skolan idag alls faktiskt. Och mina övriga dagsplaner gick åt helvete de med. Sånt som händer ibland bara.

Har lagat mat och bakat hela dagen känns det som, två rätter och så äppelpaj! Blev en långpromenad med Jenny och Jonathan också! :)




Ja.. igår firade vi Tommy som fyllede 20 :) Det var riktigt trevligt måste jag säga! Ibland blir det för långt emellan man träffar vänner... fast då kanske det betyder extra mycket också? :)♥

Jenny lider av extrem bloggtorka här i bloggen, inget att oroa sig över, ni har ju mig!!  Era Lyckostar va ;)
Nej, men Jenny är helt frisk... fel ord, hon är sig själv, lite sjuk sådär i personligheten bara heehee;P Men har hört rykten om att hon kommer tillbaka, Forlovad och hela faderullan! :) Antar att hon är för upptagen med sin livs kärlek och annat viktigt. Tur att ni har mig va som inte har sånt att vara upptagen med.



Kilevippen!
För imorrn är det Freeeeeedag! :D





Har jag bestämt mig för något så har jag! Denna gången var det skor! :P

Åh... skulle på min fina lediga soliga dag ta en tripp ner till stan med Malin  :) för att inhandla mina kära skor från barnavdelningen... dom hade inte kommit in och skulle inte komma in där så jag drog med hopp vidare in till vår kära huvudstad för att hitta dem där. (stackars Malin :P)Dagen gick och de fanns inte på ett endaste H&M i hela Sthlm... kom hem utan någonting (!), förvirrad av hur det verkligen var möjligt (?) efter några timmar på stan utan att spenndera så mycket som... okej, jag köpte en korv för att jag svallt halft ihjäl! :( Det gills inte.

Det slutar med att jag som var fast bestämd över att få hem mina skor ringde och beställde dem :) Dock var 34-35 lite för tighta så jag fick köpa 36-37 som var för STORA för mina minifötter. KUL! Fanns ingen mellanstorlek, idioter! Men snart är dom ändå mina. Vilken kamp! Var dessutom tvungen att köpa något mer för att komma upp till priset då de kan skicka ut sina varor. SUCK. Dom var nog inte menade för mig! Men det skiter jag i! ENVIS!

Det var inte min dag idag! xD Intressant? I lknow! xD

PussGull......... Malin Blinkovski

Förlovning! ♥

Idag 09.09.14 Förlovade Jenny & Jonathan sig! Så massa grattis till dem, efter snart 4 år tillsammans tycker jag att det var ett bra val! ♥ Ni är så fina tilsammans mina gullungar! :)

Måste bara säga att den där jäka Jenny är världens tidsoptimist! Fysatan! Hon gör mig så stressad! Hennes och Jonathans planer var minst sagt i sista sekund! Det blev en Kryssning med en stor bunt Kärlek! :) Så vi får hoppas att de får en fin kväll! Trots extrem stress! :D♥



Idag tröck vi ihop lektioner och grejade så imorrn blir jag ledig! Wiho! Sen blev det fetaste äppelpajsbaket med Malin hos Jenny innan hon drog iväg med Jonathan :) Drog en prommis med Sandra nyss också efter tjockisfesten hehe :)

Imorgon blir det tårtkalas på kvällen för Tommy fyller 20 :) Massa Grattis Till Honom! :D
 
:)
Puss&Gull


09.09.13 Hej bloggen



Helgen har varit lugn och FET! Haha :D Tjejmiddag hos Malin i fredags och vi åt oxfilé planka, gud så mums, så gott att jag gjorde ungefär detsamma till middagen nyss :) Lite senare kom ett par andra vänner och vi hade riktigt trevligt! Det blev en bra fredag :) Synd bara att Malin inte är 18 ännu, får vänta ett par månader till innan det blir utgång för hennes del ;P hehe.

Igår åkte jag iväg med la familia till landet (Gnesta) för att träffa min moster och kusin :) Som flyttat dit och bodde riktigt schnyggt! :D Det var meningen att jag senare skulle till Malin igen på kvällen men planerna blev visst kvar i Gnesta på fetingmiddag och när jag väl var hemma kraschade jag i sängen och orkade ingenting! :O

Inte riktigt likt mig, och jag vet inte vad det är, men jag är fasiken trött dygnet runt! vad ska jag göra? :( Vill inteee jö! :(

var på stan idag (Tälje) men finns förfan inte ett jävla piss i skitTälje! Less!
Nu ska jag göra något nyttigt istället!
Kärlek!
Malin


09.09.09 Det Brinner!

Idag började dagen kl 03.00 imorse när mamma ryckte upp dörren till mitt rum och säger något om att "Det brinner i hörnet där uppe"!

Jag satte mig rakt upp i sängen snabbt som en blixt! Brinner det?! :O och jag hann tänka -vad ska jag ta med mig ut!?
Det visade sig att det brann hos grannen snett mitt emot mitt hus! Hela gården stog samlade och tittade på, alla lika shockade!

Det kunde vart proppskåpet som börjat brinna, men jag tror helt ärligt att det var mordbrand, på grund av flera saker. Och att vi bor där vi gör är en av anledningarna... mer går jag inte in på här.


Dagen blev kanske inte så mycket bättre för planritningarna vi gör i skolan stämmer inte alls :@ får psykbryt och hoppar runt! Men det ordnar sig imorrn =)

Drog på husvisning med papi men huset hade en jävla skum planritning och utestugan var inrökt! Hur fan kan man röka inomhus?! Fysatan vad vidrigt!



Jenny ringde på kvällen och hade värsta braiga idén, vi skule sy klänningar och hon hade dessutom ett jättefint tyg! Men vi var alldeles för trötta för att komma så långt vi hade tänkt, men vi han iallafall bestämma oss för designen, så sy får vi göra en annan dag ;) Kommer bli grymt! :D

Nu är det Idol! Älska skadeglädjen! :D Mohaha :D
Sedan True Blood! :D


09.08.09

Fyusch! Så ont i huvudet jag hade i dag! Enda sen igårkväll och så kom jag på varför... Var ju hos tandläkaren igår och fixade lite så nu spänner det som fan i käften och DÄRFÖR! Ont! =( Men men... det positiva var ju!!! :D Att om det är bra när jag kommer tillbaka om  sex veckor får jag ta bort den om sju! Alltså min tandställning. :D Hoppas hoppas!!! :D

Ja... vad mer... stackars Jenny går i skolan till fem idag för hon har matte C mohaha! Nej men hon är så duktig så. Det är jag som är mindre bra. Fast alla kan ju inte vara bra på allt =/

Snart drar jag till Malin på middag :) Så ska vi passa hennes söta lillebror =)

Gud så tråkigt jag skriver...så

hejdå  

09.09.06 Söndagar kommer alltid för fort!

Söndagarna kommer verkligen alltid för fort, men så går de jävla fort till de är slut också och så är det måndag, vilken nog är ännu värre! Jävla jobbigt att behöva uppleva det här en gång i veckan haha :D

Sverige vann matchen igår i sissta sekunden och därmed blev det utgång... och visst trodde vi att det iallafall skulle vara ute folk då, när det åtminstone fanns en anledning till det?! Men så var det tydligen inte! Folktomt som satan! Tråkigt, men konstigt nog träffade jag en del folk ute jag kände iallafall, så det var ju roligt! :D

Nu är det segsöndag som gäller och bara ta det lungt! Eller lite plugg och städning först, då mår jag så himlans mycket bättre efteråt! :D Mindre kul men värt det... Imorgon blir det tandis igen med klätterställningen och jag  måste säga att det går helvetes segt, men till sisst blir det ju värt allt! :D Längtar!


(Jag är värdelös på att ljuga, men jag ser det som en bra sak)!


09.09.05 Yesterday

Firade vi Lynnita som fyller 18 idag! :) Det var jättemysigt på hennes uteplats med tacos och chokladtårtaaa! ^^ NamNam!


Vi kom äntligen ut till Björnlunda som verkligen var på landet! Det låg HÖ längs vägen och luktade koskit och get haha! :D Centrum bestog av en kiosk och en minigolfbana, men det var gulligt! Jenny posade med höet:P Haha^^ Gullungen min!


Passade bra med sepia på landet ;) och vi var glada! :D


Efter att vi firat födelsedagsbarnet gick inga bussar in till gnesta, så vi fick åka handikppsbuss som hennes pappa körde oss till tåget med. Det var också en upplevelse! Haha! :D Väl framme i Tälje var det svinkallt ute och där träffade vi lite glatt folk, men hade ingen större lust att dra ut så en del av oss delade en taxi hem istället :)

Idag får vi se vad som händer och fötter, men ska först och främst dra en snabbis till stan tror jag, behöver ett par saker! Sen köpa lite grejjor till matlagning! Är sugen på att laga lite god mat! Så det får bli kycklinggratäng a´la Malin :D

PUSS



Mys torsdag!

Nytt projekt i skolan idag! Och jag säger bara Wow!!!! Jag gick in i mitt absoluta drömhus idag som vi ska designa om och sådär! ÅÅååh! Avundsjuk! Jag vill ha huset! Det var enormt stort med höga tak och vackra lister! Stora härliga fönster och allt jag kunnat drömma om! Förutom att det var halvruttet och hundra år gammalt dårå.. att det spökade och hade en stor läskig brunn på tomten... men det tänkte jag knappt på, Visste bara att det var min dröm! Så dumt att vi inte hade ett projekt där vi kunnat göra hur vi ville med huset för att visa vår egen stil... Hade vissa oerhört svåra krav att uppfylla men det ska väll gå att fixa ;D

Efter skolan blev det presentinhandling och lite sådant smått och gott tills imorgon :)

Sedan mys med kvälls te och mackor med Sandra och Jenny :)♥ Myspys!

och imorgon blir det som sagt parteeey! :D

Godernatter!♥


True Blood!

Jag var redan Helt fast i den nya serien True Blood efter första avsnittet förra veckan! Så bra det är! Läste någonstans att insperationen till Twilight kommer därifrån...
Hur som helst är det svinbra och något ni måste se om ni inte redan gör det! :)

Tyckte dock det var ganska äckligt när hon drack vampyrens blod i avsnitt två ikväll... har blivit ganska svag för blod på sistone, känns tjejigt jobbigt och jag vill inte, men så är det bara. Blä såg sådär tjockt och vidrigt ut också:P Haha

09.09.02 Seg!

Seg! seg! seg! seeeg, segseg! (hörde en melodi i huvudet till mitt segande xD, fatta hur trött coh SEg jag är då?!)

Iallafall så har jag varit så jäkla seg idag, hela dagen har varit seg och allt är bara segt just nu! SEEEEGT! Känns som jag har satt mig själv på "repeat" xD

Men det finns saker att se fram emot! :)
Helgen såklart! Alltid helgen!!!!♥
Ska fira en klasskompis på fredag som fyller 18 ska bli superkul... Grejen är bara att tjejen bor ute på landet, i skogen! Finns inga bussar eller så som går på kvällarna/nätterna... men får väll bli taxi! Så tråkigt för mig då som är så gott som PANK! Kulkul!!!!
Blir presentinköp och lite andra inköp inför helgen imorgon efter skolan (för mina icke existerande pengar):)

Det dummaste med mig är väll ändå att jag sitter och klagar på att jag inte har några pengar! Trots det så har jag inte sökt något jobb!?! Antar att jag är för seg och att jag ändå kanske inte skulle orka med det och skolan just nu!... men hur tror de att man ska klara sig på ett stuiebidrag på 1050 spänn! En månad ska man hålla med de pengarna som räcker hur långt? Pisspotta säger jag! Och på sommaren när man kanske inte har turen att få något jobb... nej då ska man klara sig på.. hmm.. få se nu... justdet INGA pengar alls! :) Brabra!
Fanfanfan!

"Om pengar bara växte på träd"... som mamma sa när jag var liten...


Bloggen måste fixas till!

Åh, gud jag känner verkligen att vi måste göra om här på bloggen snarast!!!!!
Inte minst headern... vi är ju två olika personer som har den här bloggen tillsammans, jag (malin) och Jenny... men det framkommer kanske inte så bra... vi ser ju allt för lika ut på headern också har vi fått höra... så det måste fixas!
Snart snart snart! :D




RSS 2.0