Berlin resan!

Vi drog upp megatidigt för att ta bussen från syd. ArkitektMats hade sagt fel och vi kunde inte betala kontant på bussen till Skavsta, som tur var hade jag pengar på kortet så alla kom med! Tur i oturen.

Det var trappornas stad! För i helvete vad mycket upp och ner för trappor hit och dit! Det tog typ halva dagen tills vi var framme helt slutkörda på Sleep Cheep Hostel! Inte precis det fräschaste jag varit med om, men jag stog ut!

Dagarna har varit fyllda med tågresor och gående, kollat på olika byggnader och ätit massa god och äcklig mat. Alldeles för stark mat och varit glada i hatten varje kväll! Lidl blev något possitivt eftersom att hela klassen var storköpare av vad som hade att erbjudas på sprithyllorna. Vilket vi aldrig kommer att få vara med om här hemma =( Det spökade på motellet och och någon snodde våra saker. Lamporna blinkade och trapporna knarrade. Några var tråkmånsar, vi andra var partyprissar. Sissta kvällen drog vi ut. Hittade en stor grå plåtbyggnad med techno shit... Med det lät som värsta underground musiken, röka på shiet och folket var skumt. Men vi gjorde vårt bästa på dansgolvet, vad annars? ;) Under dansgolvet fanns bås och annat skumt, fråga mig inte varför....

Lärarna var runda under fötterna de med (?) En neger gick på gatan och åt ur sopkorgarna samtidigt som han dansade med radion på axeln. Någon i klassen spydde vid middagen offentligt, hoppas han skäms. Middagen blev mindre trevlig den kvällen. Vi hoppade runt vid judemonumentet och tog kort. Vi hade kul, men det fick man tydligen inte ha där :P Glädjedödare... Några blev filmade i en video när de mimade till "Im a European and I love to be it" Vi shoppade sissta dagen och Det hände massa mer men orkar inte dra allt. Lite bilder kommer =)



Tv-tornet


Brandenburger Tor




Middagsmys :)


Berlinmuren med alla tuggummin :P

`
Im a european! Inspelning xD



Byggnader



Kommer mer roligare sen :)
Malin♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0