NYA MÅL, NYA UTMANINGAR!

Nu är det på tiden... Ska ut och springa med älskling!
Det har blivit alldeles för mycket godsaker och för lite spring :(

Men det ska de bli ändring på!

NYTT LIV, NYA MÅL!
love it!





09.08.31 mysiga ensama höst... välkommen!

Då var sista riktiga sommarmånden slut... Det enda bra med hösten är att modet är så himla mysigt och fint! Stora härliga varma koftor, fina stövletter och sjalar! :) Jag gillart! Sen att jag inte riktigt har ekonomin för den garderoben är en annan femma ;) Men det ordnar sig!

Sedan allt mysigt som träder fram bara för årstiden, mysiga fikastunder med varmt gott te! Allt blir bara så mysigt på hösten... fast ensamt om man inte har någon speciell att dela allt mys med...  (förutom vännerna). Jag menar den där aldeles speciella mannen som jag råkar vara utan... om jag ska se något positivt i det kanske det är att jag inte skulle ha tid för en pojkvän nu när jag pluggar sista året på gymnasiet, för då skulle väll antagligen studierna gå åt helvete :P


Idag är jag helvetes förjävla trött! ovanligt? Men skolan gick bra ändå och mitt ekonomiprov! :) Wie wie!
Fick sluta tidigare... om det gills att man fick plugga vart man ville? Göre imorrn ;P Och så ska jag förmodligen köpa koftor imorrn,.. om jag har tur den här gången vill säga...


Puss ♥


Och så var det söndag...

men det gör inte så mycket kanske...
Jag är oerhört trött men det skitdetsamma.. förutom att jag har prov på två kapitel i företagsekonomi imorrn, men det ordnar sig!

Igår var verkligen jättretrevligt! Massa trevligt folk! Jag trivdes massor♥ Tots att min ekonomi inte är på topp efter ett sommarlov utan varken jobb eller studiebidrag så funkade det ;) Det gör det alltid! ♥ Wieho!
Det blev lite förfest hos Emma som var mucho roligt! Sedan utgång på 550... vet inte vad jag tycker om det stället... något i mig säger att det är ett bra ställe samtidigt som det inte är det. Det är fett dyrt, man vet aldrig hur mycket folk det är där och de låter t.ex. inte bögar komma in! Är det okej att diskriminera bögar så?!? De måste väll få vara ute på "normala" ställen också och inte bara på bögklubbar? De kastade ut en kille för att "han såg ut som en bög"(!?) Vadfan? Jag gillar bögar! Dom är mest härliga personer och precis lika mycket värda som alla oss andra! Så usch på sånt trams tycker jag!

Jaja,.. drog en snabbis till stan idag för jag skulle köpa ett par koftor jag förälskade mig i igår! Men det gick åt helvete när en tjej hann före att ta den sissta i min storlek. hade god lust att rycka ifrån den moha:P Nej och de andra koftorna var också slut! Mindre lyckat helt enkelt! Men men,.. Bättre lycka nästa gång antar jag.

Nu blir det plugg och slöande :)

Puss




Saturday! ♥

Yäyä! Tog en snabbrunda på stan och köpte ett par jeansleggings, o lite lunch! och OM jag har längtat efter denna underbara sushi! :D Yum yum!♥


Man bli seriöst beroende av den råååååååååa fisken! Fysatan så vidrigt det låter! Men sååå sant♥

Ikväll lutar det mer mot hola bandola hållet! Party party är vad jag snackar om! ;)
Min mobil har nog tagit lite för många smällar nu förresten, eftersom att jag är så klumpig å den vill inte ta kontakt med mitt sim-kort... lite bråkigt sådär men de kanske får för sig att funka snart. Jag hoppas. Eller den funkar, men inte allt... typ kameran o musiken! Något irriterande bara!

Yäyä, ska fixa lie nu, äta massa socker! (a) Senare laga mat och efterrätt (som att jag inte fått nog av allt godis)
Och sedan dra ut och partaya! :D ♥

Ses och hörs imorrn. Ha en fin lördag alla ♥




Gaddad! :)

Igår tattuerade både jag och Jenny oss :)
Likadana blev det, mucho fina tycker jag. Och en annan sak jag tycker är viktig är att om man ska tattuera något så ska det vara något som verkligen betyder något för en, annars tycker jag att det är ganska onödigt.





Vår fina vän Denize tattuerade dessa (blivande tattuerare) Hon håller på lite med sånt och lär sig för att hon ska bli en ruskigt bra tattuerare och visst är hon väldans duktig redan nu! :) Tack gumman ♥ Måste säga att ag var en jobbig kund, och sååååååååå ont det gjorde, helvete alltså! Vissa ställen var nästan skönt men för det mesta var det rana rama pinan! Fysatan! Men det var det värt! ;)



ja idag var det fredag! o så skönt, och så himlans trött jag är, det är ju inte klokt! Vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll ännu, men det lutar för tillfället åt en lugn hemmakväll! =)

PussGull♥


09.08.26 Trött som sataaaaaaaaN!

Skolan idag var seg... och har varit förjävligt trött hela dagen och vill egentligen bara sova! Tror pissvädret bidrog en del också! Tog det lungt lite efter skolan...
Men fick inte somna för jag har test i företagsekonomi imorrn! Åh! Har nyss svarat på alla frågorna man ska kunna och nu kommer det svåra... att få in skiten i huvudet också! Ååååaah orkar inte, inte idag!  =(

Så nu får jag väll bara se till att peppa upp mig lite, för vissa saker kommer man helt enkelt inte undan! Och jag tycker ju trots allt om företagsekonomi! Men just bara inte idag...

Ska göra lite vaniljte och ta en till kanelbulle! (ja, läs en till! ;) ). Yum yum! ♥ Det funkar iallafall på mig med mutor! ;)

Att vara kär är ju underbart, ♥ Men det kan ju också vara jobbigt!

I Fredags åkte jag på fotbollscup med lillebror kom hem igår vid 23 tiden, och självklart ville jag hem till älskling så fort som möjligt, så jag åkte dit. Både han och jag var trötta men jätte glada för att se varandra, vi pratade en stund och strax därpå la vi oss. Tidigt morgonen efter åkte han till växsjö för att ha ett möte men hans nya klass på distans.

Eftersom att jag är så jävla seg på att reagera ,så han jag knappt fatta att jag var hemma med honom innan han skulle åka igen :(

Han kommer hem i morgon men det har verkligen varit as tufft!
Mår verkligen inge bra utan honom!
Det känns skönt att veta att man börjar bli vuxen! Att man kan bestämma saker helt själv.

Jag  och min älskling har varit tillsammans i 4år i December, tiden har gått fort och underbar har den varit, och självklart kommer den att fortsätta att vara det! Men för att komma till saken...

Nu den 14 sep ska jag och älskling förlova oss, något  jag ser jätte mycket fram emot! Och om ett år är det dags att flytta hemifrån, något som jag verkligen, verkligen längtar efter! Jag glömde att nämna att man där emellan också borde ha skaffat körkort, och det är ju något jag också redan gjort. :) Vad gör man när man flyttat hem ifrån ?
 - Man lever livet och njuter av varje sekund! Och några år senare vill man börja skaffa familj :/  :)

Det jag menar är att allt går så fort, och allt man drömmer om är så nära!
Jag är ett stort steg närmare min dröm!
Jag har min drömprins jag alltid drömt om!
Jag har körkort,
Jag har en helt underbar familj,
helt underbara vänner, Mmm jag har verkligen allt som behövs för att vara lycklig!

Om det är något som jag skulle vilja ha mer utav är det ju självklart pengar,
 men vem vill inte ha det?..
jag träffade en tjej i helgen (på fotbollscupen) som lärt mig att se på saker från ett annat håll. Att uppskatta det man har! Det är otroligt hur lite man uppskattar saker nu för tiden!

Hon berättade för mig hur länge hon hade önskat sig ett äpple innan hon fick det, och hur lycklig
hon var för det äpplet hon fick! 


- Aaa, tänk om alla vore som henne och uppskattade allt mer!




09.08.24

Wow, var hos tandläkaren idag med... och får höra av typ alla att jag är "hypokondriker" ... bara för att jag oroar mig för att jag kanske har ett hål! Bättre att kolla en gång för mycket liksom! Juste! Hade inte hål iallafall så jag är glad!  :D

Skoldagen drog på ganska fort och jag fick sluta tidigare =)
På lunchen satt jag och Malin och kollade på skolans tv, som bara visar kanal 4!!!! Så vi fick kolla på ett sjukhusprogram där dom förlöste barn... Mindre trevlig om man säger så och jag började tvivla på om jag vill föda barn xD Haha! Men det vill jag väll ändå antar jag, i framtiden. Varför ska kvinnor ha det så svårt?! Orättvist!

Aja... läxorna trillar in titt som tätt redan! Men det är okej!
Nu ska jag uuuuuut, Jenny kanske ska tattuera sig, men får se hur det blir med det =)

Puss ♥

09.08.En söndag utan ångest.

Brukar alltid känna den där söndagsångesten komma smygande på söndagar. Ångesten för en ny vecka och tidiga morgnar, långa dagar och slit! Men inte idag! Jag är glad!

Har suttit ute i solen en timma och njutit =) Det blir plugg idag istället, företagsekonomi! :) Ska ju bara renskriva så det blir la primaluttan! ;) Städningen blir också idag, var alldeles för sliten igår för att orka med! Hehe...


Hoppas ni får en fin dag allihopa!
Och slipper söndagsångesten ni med!

Puss


09.08.22

Igår...
Började vi på nivå 22...
Vilket absolut inte var min typ av "uteställe, nix pix! Ungefär som central puben, fast på ett annat sätt :P

Jag, Sara, Hanna och My drog till Huset istället där folket var much better helt enkelt och allt annat också för den delen.
För visst tackar man inte nej till champagne, dyra drinkar och gott sällskap? ;)











Efteråt blev det väll lite bråk som vanligt, vilket faktiskt var underhållande...
Att folk ska streta emot i onödan maha! Funny...
Sen blev det nattmackor och "efterfest. Mucho trevligt.

Idag blir det plugga, städa och ta det lungt! För sånt måste man ju också göra!




Fredag!

Mmm! visst blir helgen mycket mer uppskattad när man jobbar eller går i skolan?
Och bara efter knappt en skolvecka! Haha! Är egentligen ganska trött, men det är bara att tagga! Först blir det viper, sen får vi se ;)

Skolan idag kändes ganska onödig, raster hit och dit, och 10 min rast till 10 min innan man slutade?! Min skola är konstig, ja! fast det var ganska skönt me slödag och jag hade egentligen företagsekonomi efter det tills klockan 5, men min snygga lärare lät oss jobba hemma :) mjaow!


Möttes av denna gulleplutt när jag vaknade imorse och när jag kom hem! Blir alltid lika glad! ♥

Fixa fixa nu! Vi hörs imorrn. Jenny är på Åland med sin lillebror som har fotbollstunering,.,. så henne hör ni inte av tills på måndag iallafall... fast hon är ju helvetes dålig ¨på att uppdatera, så ni är väll vana! Så det här känns lite som bara min blogg just nu :( Ska slå henne lite när hon kommer hem så kanske det löser sig!

Hello you!

Började dagen med tandläkarn! Klätterställningen ni vet.... ><
Sen gick jag upp för de oändliga backarna till skolan, dom tar ju aldrig slut! Fy satan vilken motion alltså! Efter det stog företagsekonomi på schemat! Och det är så roligt! Yes, jag gillart! För jag och Jenny ska starta ett företag, så det så! :)

Vi fick sluta tidigare, gud vilken härlig lärare, "ni vill väll inte stanna i skolan till klockan 5!?! :O Så det kommer att bli mer hemmaarbete, jag behöver inte sitta i skolan till klockan 5, fyra dagar i veckan! Woho!
Dessutom var han snygg också! Vilket plus. Mycket bättre än att sitta och kolla på nån ful gammal kärring! Hihiho! :D
Jag tror man lär sig bättre också. Det borde finnas lag på att bara finnas unga, förstående och snygga lärare! jag menar, hur bra låter inte det !? ;) haha! fast näää... man kanske skulle få koncentrationsstörningar!

Sen drog jag hem till det här mongot! :D haha sorry Jenny, men den var så skön, det visar verkligen ditt rätta jag ;)
Åt frukost hos mongot också, tog med mitt nybakade bröd jag bakade igårkväll :) Mmm! Med nötter och frukt! Yum yum!
Så nu ska jenny baka det med! Fast jag fick ju i och för sig idén från henne (: <3

Imorrn blir det historia i skolan... fanns knappt nått annat att välja till iv-valen vilket är mindre roligt. Men men.

Efter regn kommer solsken!

Bilder säger mer än ord..


True love!


Älskling och jag hade Tisdagsmys ;) Jordgbbarn, grädde och choklad! <3
Grrrr.. ;)


Har inte jag världens sötaste kusin? <3 Ååh älskar honom!
Det finns många man tycker om men få man älskar! Felix<3


Eftersom att jag älskade min kusin lotta´s hår, var jag tvungen att härma
så Malin gjorde några mörkbruna slingor på mig igår :)
As nöjd blev jag!! Tack gumms! <3



09.08.18 Here we go again!

Yes, så var det skolan igen då, känns bra! Konstigt att det kommer ifrån mig att det känns bra med skola, men så är det, iallafall för stunden!

Jag och halva min klass har fått en ny mentor, för att våran har fått en söt liten flicka och är mammaledig. Ganska fräsch var han faktiskt faktiskt... Johan tror jag det var...  hehe :P

Imorgon ska vi gå runt och göra något med klassen och ta foton,.. vettefan vad vi ska göra... men det KAN ju bli kul :P ( Det brukar jag i och för sig säga och det går alltid åt helvete ändå, men hoppet är det sista man har kvar)!

Nu ska jag göra pannkakor till matsäcken imorgon!

Just det, jag gjorde föresten mörka slingor i jennys hår idag. Jenny blev väll så förtjust i sin kusin Lottas hår och ville ha likadant ;) För visst är det snyggt! Och Jennys hår blev fint tycker jag, men skulle dock kanske behövas ett par till. Får nog fixas imorgon i så fall och då får ni också se bilder ;D

Sov gott ♥



09.08.17

Jag vet att det var länge sen jag skrev, så jag tänkte passa på :)
Älskade kusin (lotta) kom hit i fredags, mycket roligt.. :)

Vi var hemma hos denize i  fredags och åt kräfter och hade mys, efter det gick  vi ut och skaka rumpa ;) Det blev inte så mycket skaka den kvällen men det var himla roligt! Tack tjejer för en trevlig kväll <3

I lördags vart det utgång igen, haha ;) men med mamma och faster ;) haha
- jo, men det var roligt! Men tråkigt att det inte var mycket folk ute :/ Lördagnatten förljde Benja och Måns med oss hem det blev ett så kallat skrattkalas :) haha konstigt att pappa inte vakna :/ :P

Igår var det en ta det lugnt dag och idag har jag och jonathan varit nere på stan och beställt våra ringar :)
hihi! <3 love

- Nej nu fick jag ett avbrott igen.. Suck* ska till affärn och hyra film nu, puss och kram Jenny <3


Ännu en skolstart efter ett sommarlov...

Den sista skolstarten efter ett sista sommarlov rättare sagt! För nu har detta sista sommarlov passerat och imorgon är starten på mitt sista skolår i gymnaiet! Känns lite sorgligt faktiskt. Men jag längtar något otroligt till att få ta ännu mer ansvar, trots att det också betyder att det kommer att bli lite av en kamp, men det klarar jag ju, jag är stark! Jag vill ut och jobba, lära mig mer, flytta hemifrån och ta hand om mig själv. Ha mitt eget, bygga upp och leva nytt!

Något jag velat så länge och det här året kommer att gå fort. 10 månader tills jag tar studenten! Herregud, det är ju ingenting, men samtidigt kan det hända så mycket på den lilla tiden! Vi kommer att göra en resa till Berlin med klassen i höst (: Vi kommer att prova mössor och gå på härliga evenemang. Starta eget företag och designa, skissa och lära! Känns mer som, "hur ska jag hinna med allt"?! Men jag har ingen skolångest ännu, som jag alltid haft! Antagligen för att jag vet att det bara är 10 månader kvar, jag är inte mittemellan längre, jag är nära! Fast, till en ny början, en ny spännande, läskig början! :D och jag ser fram emot den väldigt mycket!



Idag fyller Bebis Minus 1år!


Lilla söta, så underbar! Minus fyller ett år idag! =)
Men den lilla pojken kommer aldrig att bli stor! ^^


09.08.17

Hold on to the ones who really care.
In the end they'll be the only ones there
When you get old and start losing your hair,
Can you tell me who will still care?

♥Hanson

Fredags i bilder (:


Pyntat var det när vi kom till Denize, men varför har man dessa egentligen? Ser ju skrämmande ut!


Sara, Denize & Jag (:


Jenny & Lotta, Så lika, så fina! (:


Är det inte kött i Falaffeln?

Åh... Skulle dra ut ikväll, men nu känner jag bara att jag inte orkar, trots att det är sista helgen innan skolan börjar. Jag vill, men orkar inte och då brukar det ju skita sig iallafall. Så det kanske är bäst att jag bara stannar hemma. Och efter en vecka i skolan efter sommarlovet kan jag nog lova att nästa helg blir mer uppskattad än ikväll när jag känner mig trött och grinig. Fast det skulle ju också kunna bli helt tvärtom. Men jag skiter i det nu (:

Igår blev en hektisk dag! Vaknade, fixade iordning, ner på stan med Sara och fixa lite olika ärenden. Direkt hem, sen ner med Jenny och Jonis till Södra för att möta Jennys kusin Lotta som var på tåget från gbg. (:

Sedan blev det raka vägen till affärerna för att fixa både det ena och det andra till kvällen.

Det blev en liten kräftskiva på Denizes baksida med flickorna (: Gött var det och mysigt. Sen skulle vi dra ut... Alex var dj på central puben (gillar inte att kalla det cp) så Denize ville gärna titta in där en stund. Och klockan tickade iväg tills vi kom iväg dit och vidare till nästa ställe var det stängningsdags på nästan när vi kommit in. Men träffade en del roligt folk må jag säga (: Så skratta det fick jag göra! Mysigt folk det där (:

Och inte viste jag att falaffel var en vegetarisk rätt inte.... så jag blev lite dumförklarad, men det ändrades till att jag visst inte var dum i huvudet eftersom att det inte bara var jag som faktiskt trodde att det var kött i fallafeln! ><


När jag bestämt mig för något...

...så står jag fast vid det även fast det kanske inte alltid är det bästa...

Partille Johnny? :S

Okej, det här är såååååå sjukt illa!
Killar med den nya stilen "Partille Johnny" som innebär att de har tubsockor (helst med intersportlogga) Sen viker de upp o vrider runt jenasenbenen ett halvt varv och sätter på en massa!!Toffsar! (?) kring hela skiten, helst enda upp på hela vaderna och i massa olika färger! Okej, hur normalt är det?! Där är grunden lagd, sen ska de helst ha piké tröja och alldeles för mycket dax vax i den där euuuh! överdrivna frisyren! Fyfan, och inte nog med det, brunkräm eller 20 lager brun utan sol är också något de fått för sig att ha därtill!

Det är fan inte normalt, tycker det ser skadat ut för fan! Och de säger att tjejerna kollar på dem på stan, först håret, sen benen och sedan ler de åt oss, läste jag i en blogg. Okej? Undrar hur fan de killarna tänker och behöver göra så för att få uppmärksamhet xD Hahaha! Att tjejerna kollar är väll självklart! Med en halv burk dax vax i håret ser det ju fan åt helvete så vidrigt ut och med toffsar kring hela vaderna ser ju bara sjukt skadat ut! Så ett hånleende måste fan vara vad de får. För fan så illa det ser ut, fan så skrattretande! Fan så synd om dom små killarna!

Fast å andra sidan, så kan det ju vara så att de små fjortisbrudarna som i princip ser likadana ut, för det gör de ju med sina brunkrämer, förstörda hår och kläder, så kanske de finner varandra. De kan liksom ta varann i handen för så lika är de. Lika vidriga stilar båda två. Aaamen, det kanske inte är så dumt trots allt, så kan ju vi andra bara skratta åt dem! :D


07.08.09 Hemma...

Fysatan! Den resan började minst sagt i helvetet! På vägen ner till Skåne fick jag öroninflammation! Var vaken hela den natten och har aldrig kännt sån smärta förrut, helt obeskrivligt. På morgonen sprack trumhinnan och sen fick jag en Penecelinkur! Hade feber och sov nästan hela den veckan bara, nu är jag typ döv på ena örat och så tjuter det i det som tinnutus. Vilket helvete, och nu har jag ont i halsen igen!

De två sista dagarna var vi iallafall ute och åkte runt lite, och så vackert det var!


Yes, som jag sa, jag sov  mest :P

Sen åkte vi längs västkusten så vacker och stannade till lite...


Och kollade på solnedgången ♥




Sista dagen var det oväder, vå åkte upp på höjden, till café Killeröd. Därifrån kunde man se allt! Och över havet där det regnade, tills det kom närmare och tillslut över oss med blixtrar och hela faderullan. Så vackert, men endå så hemskt kraftfullt farligt!♥


Första Augusti... shottar och tablettmissbruk!

Det är redan Augusti, mer vinter än sommar... försöker att vara positiv, men så visar tempen 38,1...feber... tröttnar på skiten, jag orkar ju ingenting!

Imorrn drar jag till Skåneland med familjen i en vecka, en bilresa på cirkus 6 timmar med raster och så, kunde ju inte bli bättre va?!
-.-  Vädret ser helt efterblivet ut där den veckan också, whoop! halleluja och great! Hoppas jag inte drar med er ner i min djupa dal av depression! :P

Måste packa snart, åååå orkar inte... jag packade ju precis upp allt efter Bulgarienresan! Kunde vi inte stannat där i två veckor till eller så?! Eller kunde inte solen skina nu här hemma hela tiden, åtminstone tills skolan börjar, för den lilla bränna jag fick vill inte stanna kvar :( Och jag behöver D-vitamin!

Äääee! Mer tablettmissbruk, och lite shotts bestående av hostmedicin tack! Det står först på packlistan! :D Mmm! Känner mig redan mycket, mycket bättre!

Ge mig Kuckelimuckmedicin! ><


RSS 2.0