HAPPY NEW YEAR! :D



WOho!
Ikväll blir det party! (självklart liksom, men ändå) ;)
Dagen började väll mindre bra när Malin messar o säger att hon fortfarande är jättesjuk! Hon kan inte vara med och fira nyår! :( Inte okej! Krya på dig♥
Vi som skulle äta middag tillsammans vi tjejer hemma hos Malin innan den riktiga festen...
Så nu får vi se vart middagen blir av istället, antingen något mer fancy ställe.. eller på pizzan. Haha herregud. Huvudsaken är den att man är med sina finaste :)

Måste ta tag i det här nu!

Gott nytt år allesammans! :)
Puss
M


Bara för att...

Bara för att jag "älskar att trängas med folk" så drog jag ner på stan idag med :) Fick med mig en del saker jag verkligen behövde! Dock inget alls från rean hehe menmen... bland annat örhängen, ansiktscremer, läppstift och hårfärg... mm... Ville ha en lite röd nyans så nu har jaf det :) Försökte ta bild, men man ser ändå inte hur färgen ser ut, så skitsamma... det blev fint tycker jag iallafall :)

Imorrn är det nyåååår :)
Galet! :D
Pusssssssssssssssssss

Hatar reastressen!

Rean är inte bra ännu, eller jo okej i Sthlm faktiskt. Men det är ju så, utbudet är minimalt här i Tälje om man jämför... tråkigt, extremt tråkigt nu när jag ändå hade lite pengar att spendera hehe. Men rean blir ju bara större, får dra upp till Sthlm igen snart, lär väll inte finnas så mycket kvar, men men...  Fyfan säger jag bara för allt jävla folk, det är ju sjukt jobbigt att trängas med alla reaGalna männiksor som slits och rycker i allt, har ner saker och skiter i det... Usch huuuuua! Såg att Stefan från Paradise Hotel jobbade på GateOne igår föresten, Mjaow säger jg bara! ;)

Hittade en fin ring som det var 50% på :) Det fick duga! :)



Så nu ser jag både förlovad och gift ut ;)
Hehe, tänkte ha den på högerhanden, men fingret var visst större där så den passade inte haha :)


Mahahaha x)


En brunett säger "titta en död fågel"
Blondinen tittar upp och frågar "var?"

Om en blondin och en brunett hoppade samtidigt från en skyskrapa,
vem skulle träffa marken först?
Brunetten, blondinen måste stanna och fråga efter vägen.


Varför öppnade blondinen glasdörren?
För att se vad som fanns på andra sidan.

Vad gör du om en blondin kastar en granat mot dig?
- Drar ur säkringen och kastar tillbaka den.


Vad skriker en blondin som bevittnar en bilolycka?
- Vilket nummer har 112?

Varför blev blondinen som jobbat hos en bordell i tio år galen?
- När hon fick veta att de andra flickorna tog betalt.

Hur vet man om en blondin har haft en dålig dag?
- Hon har en tampong bakom örat och vet inte var hon har sin penna.

Varför vattnade blondinen flaggstången?
- För att hon trodde knoppen skulle slå ut.


Vad får man om man stoppar en blondins hjärna i en plastpåse?
- En airbag

Varför använde aldrig blondinen sina vattenskidor?
- Hon kunde inte hitta en tillräckligt brant sjö.


Varför är det dyrare att få en blondins hjärna vid en hjärntransplantation?
- Den är garanterat oanvänd.

Vad ska det stå i botten på systembolagets nya alkoläsk för blondiner?
- Öppnas i andra ändan.


Vad sade blondinen som hade en hundskit i handen?
- Titta vad jag klev i.


Som vanligt blir jag sjuk på loven...

Vaknade ännu mer förkyld än igår... Känner mig lite piggare nu men det kan ju bero på all alvedon jag knaprat i mig! :P Känner mig mindre fräsch iallafall, usch vad  jag hatar att vara förkyld! Hoppas jag är pigg som fan tills nyår iallafall, det är ju huvudsaken! :)

Efter att ha sovit alldeles för många men välbehövliga timmar har jag skissat lite på mitt tröjtryck och kom fram till något helt annat än vad jag först tänkte mig till en början! Men jag är ruskigt nöjd ändå, kanske blir några små förändringar bara :) Wiho! :)

Nu blir det film...
Puss Malin♥

absolutely fantastic

Igår var verkligen en lyckad kväll damer och herrar ;D Fiifan! Kön var där emot inte så lyckad, men vi kom ju in till sist! :) Haha som så många andra kvällar... alla olika folk, och allt hände... skandaler, folk som skämmer ut sig, sköna folk, kända folk, dumma folk, skvaller, transor  osvosv... Men kvällen var hur som helst grym! :) Vi träffade kändisfrisören Bobby och tog kort med honom xD Så där hamnade jag väll direkt i katerorin "folk som skämmer ut sig"?! Men vad gör man inte med lite alkohol i kroppen heeheehee:P Idag har jag straffats med en förkylning... Jävla piss helvete! Jag har inte tränat sen i måndags och nu kan jag inte träna imorrn heller! Sug!

HAHA! fick en flash back från igår! Fan vad folk är dumma! Pinsamma, folk som aldrig förändras alltså! hahaha!

Puss
Malin

Tiamo♥




Åh min nya kärlek!

Fick mina älskade skor från Tiamo i julklapp^^ Happy!




i wanna wish you a merry christmas!


Snövit här! Hihi Är ju blekfisen själv, men vaffan det är ju så jag ser ut. Tänker inte lägga mig i ett solarium och få hudcancer! Nej nu ska jag strax kila iväg till farmor o fixa julmaten, sen kommer resten av familjen. Ska kolla
på sista avsnittet av julkalendern också haha! Svinbra ju ;D Ville bara säga GOD JUL! ♥


ÄckelTälje! Mord, rån, rån...

MORD igår och ett rån på skepparns, Nyss var jag själv vittne till ett rånförsök i Ellbe i Brunnsäns centrum!! Han stog i första kassan och jag i sissta, jag ser en svartklädd kille med rånarluva men fattar inte... sen ser jag att han har fetaste geväret!!! O  jag nästan viskar till han i kassan, han har ett gevär! killen i kassan larmar och en gubbe i kassan brevid bufflar ner rånaren plus 8 pers till på honom precis efter! Wiho! Ett dumhuvud taget i tokstaden! Hoppas att det var samma som kom undan från rånet igår! Hoppas! Fett skaig ett tag där alltså!

SOM jag ska igår! JAG DRAR SÅ FORT JAG KAN... om jag kommer så långt!

Malin

Pilgrim ♥


  
Sweet sensation


Idag är jag allt negativt man kan vara...


Det började redan vid sex tiden imorse av att jag hör ambulans och polis yra runt någonstans... Det visade sig vara en psykiskt sjuk kille som mördat sin mamma (i Brunnsäns centrum) efter att han inte fått hjälp hos psykvården... HUR jävla!!!!!!! Om det gått så långt att man själv söker hjälp för något sådant är det illa! Jävligt illa, och två ställen tackade nej till honom... han fick ingen hjälp!!! :( Det får inte vara såhär... det finns inget här som gör att jag kan känna mig trygg, jag sticker så fort jag kan, om jag kommer så långt alls över huvud taget...

Sen annat och tandläkaren... ska dit imorrn igen.. kul... ALLA gör fel! ALLT exakt allt har varit fel idag! Och så är jag förvirrad. Jag försöker hela tiden vara rätt för alla... det är så svårt, att jag alltid är mittemellan. Men någon måste ju ha den platsen också...

JÄVLA DAG ALLTSÅ! Jag orkar inte mer nu, det är inte mitt fel. GODNATT!
Malin

Seeeeeeeeeeeg




Är sjukt seg idag... känns som jag har varit på väg att bli sjuk i flera dagar men ändå blir jag inte det. Fast det är väll bra antar jag :) Men blää för att vara så seg. Ska fan på 75min spin/medel idag med Malin. Hur fan ska det här gå? xD Fiifan! Nej nu får jag för fan ta mig ur sängen och göra lite kaffe! :)
//Blinkovski


lyckat!

Hello alla fina :) Igår var en lyckad kväll! Vi stannade kvar hos Måns hela natten, ingen ville dra ut. Men det var fan bra, lite galet ett tag bara hehe! Blev väckt i morse.. aa eller för ett par timmar sen :P Är fortfarade svintrött! Har nyss gjort lite julgodis och ännu mer ska det bli! Så har inte tid att sitta här nu! Puss Malin


Mumma!





Yes, jag är inne i en smyckesperiod!
Men är de inte söta ^^


:)

Klädde granen igår, inte min egen utan grannens, alltså Jennys haha :) Hjälpte till litegrann :) Det blev bara vita grejor i den, rosetter och kulor =) väldigt fint :) Vår gran fixar jag imorrn, det blir bäst om jag gör det själv haha ;P

Har väll inget nytt att säga, samma som igår typ, gymmet imorse och ikväll fest för Måns :) Puss & Kram! Malin

True love!


    
 
Åh vad jag vill ha!


Lov! Wiho^^

Äntligen lov! Två  grymma uppträdande i skolan idag som dansade som michael jackson :) Sen blev det fika och ett grymt pass på gymmet med Malin! :) Helt slut!

Igår var en jobbig dag! Sl suger hårt! Man skulle fan kunna tro att det aldrig snöat här förut... Sen blev det ner på stan för att fixa ett par saker, senare åka plastpåse med Sandra x) Klart man har barnasinnet kvar! =D Wiho!

 Idag blir det bara att ta det lungt hade jag tänkt :) Se de senaste paradise hotel avsintten som jag missat och sådär :) Kanske göra lite julgodis, ska försöka att inte klanta mig den här gången! Imorrn blir det party för att fira Måns som fyller 20 :) Frågan är bara vad man ska ha för skor när det är så jävla halt och mycket snö ute? Får la se :)

Puss M


sweet little things

 

If friends were flowers I`d pick you


I have the simplest taste I`m always satisfied with the best


Jag älskar dessa underbaringar!♥

 


micron brinner...

Mitt hår luktar brandrök =( Ibland går det dåligt för de bästa också...

Jag provade på att experimentera lite i köket idag, det gick ju mindre bra ...
Knäcken blev lite för mjuk och så kom jag på den brillianta idén att jag kunde sätta in en i micron och se hur det blev, har ju gjort microknäck förrut liksom (a) Haha, det tog bara några sekunder och sen såg jag grå rök bolma ur micron xD Herregud! STÄNG DÖRREN skriker jag till min bror som springer ut till ytterdörren och inte fattar någonting! KÖKSDÖRREN FÖRIHELVETE!!! Sen flyger jag på dörren öppnar köksfönstret och kastar ut tallriken med den lilla svarta rykande knäcken... Det luktar förjävligt hemma nu, som att hela köket brunnit ner... men det var bara min lilla, lilla knäck och lilla dumma jag som orsakade detta xD Jag tänker nog en gång extra nästa gång! :P

Förutom att bränna saker har jag tränat idag och varit i skolan såklart... På fredag blir det äntligen jullov! =D Wiho! :)

Puss


Snabel!




Jag började dagen med en sovmorgon och sen blev det projektarbete och möte på Företagarcentrum :) Allt gick väll bra :) Fick en tidig julklapp av jenny :) Blomma och choklad! ♥ Sen blev vi kvar i skolan till halv fem för att göra klar all planering! Men det gick la primaluttan!
Jag blev övertrött och kom på hur fult ordet snabel är! Haha Snaaabel! snabel, snabel, snabel! Det är ju hur roligt som helst! xD (lovar att ni sitter och tänker på det nu) hehe. Eller så är det bara jag som fortfarande är övertrött...
 SNABEL!



Förresten, hur mysigt är det inte med all snö?! ^^ Den kom helt perfekt, så vi kommer få en vit jul! Wiho! =)

Malin


Jag önskar och så blir det

Helooheloohelloo

Vaknade med jordens huvudvärk, men nu är den borta ! :D Det snöar ute, precis som jag önskade mig! Nu hoppas jag att önskningen håller i sig åtmonstone till annandagen, eller att det snöar lite på julafton sådär som de flesta önskar :)


Snart blir det Ikea med jenny och Malin :) Får se om jag httar någon julklapp att lägga till i julklappssäcken :) Önskar att den här veckan går fort nu för jullovet är mer efterlängat än sångonsin! Jag vill bara mysa ner mig och ha sovmorgon lääänge, gå upp utvilad och baka knäck och kola, åka plastpåse i ragnhildsborgsbacken och vara galen, dricka varm glögg och mysa framför kalleankas jul (anna anka och tv3 ska försöka slå svt kalle ankasjul! Hon borde skämmas! INGEN kollar okej? Vi kan kolla på internet dagen efter!!!!! Lite vett får man ha!)! Vara tomtemor och öppna fina julklappar, ge bort julklappar och se alla glada miner :) Festa galet på annandagen och dricka skumpa vara glittrig på nyår med de mest älskade och underbara vänner man kan ha!♥




Lucia idag..

Kom hem nyss :) Blev inte en allt för sen kväll, känns skönt faktiskt!

Jag tog en förtitt på Luciatåget redan igår, alltså södetäljes lucia. (på mammas jobb). Kändes helt ärligt som att väldigt få hade sökt till lucaiauttagningen, vem är det som bestämmer vilka som ska få vara med egentligen? Och vad grundas det på? Typ sångröst, utseende, ålder??? ingen aning, tyckte det var mesigt och ovackert för att beskriva det på ett snällt sätt! :P Är jag elak? Neee bara ärlig, min åsikt!

Imorrn blir det skärholmen och julklappsinhandling med lilla farmor^^


Natti♥ Malin

Girls night!

Igår kväll blev en lugn kväll, fredagsmys med lussekatter och idolfinal. Vinnarlåten var grym! Kanske bara jag som tänkte på det, men beaten var nästan exakt densamma som i Beyonces Halo.

Ikväll kanske blir lite mindre lugn, men vad vet jag? ;) Ska till Malin på middag med flickorna :) Sara åker till Egypten på tisdag och är borta i två veckor, så vi behöver en tjejkväll! :) Sedan får vi se vart den slutar :)

♥ Malin


En orangehårig Malin?!

I natt drömde jag att jag hade orangerött lockigt hår! Och jag var HET! Började fan fundera på att färga håret orange när jag vaknade imorse! Ja.. lite knasig är jag... men det var skitsnyggt i drömmen! Så Hade jag av någon anledning fylliga läppar, HMM, det kanske var jag i framtiden?! Haha!

Jag red idag! Det var askul! Har lite ont i rumpen nu, men men:P Det var funny! Har aldrig varit en hästtjej, kommer aldrig att bli en hästtjej... Kan man vara för tjejig för att vara hästtjej fast det är tjejigt? Jag tror det, hästar luktar inte gott! Jag vill lukta gott! Jag är tjejig, men jag klarade ju av att rida på en häst och det var kul! Men jag är ingen hästtjej!


Chimpansen slet sönder hennes ansikte! (vi är äckligt utseendefixerade)


Läste om Charla Nash på på en nyhetssida idag och fick syn på något hemskt obehagligt! Tycker oerhört synd om denna människa. Hennes väns husdjur, som var en chimpans hade helt plötsligt gått till attack mot henne och slitit sönder hennes ansikte!

Före  och-efter bilderna...


Före  och-efter bilderna...
Första gången hon visade sig offentligt efter olyckan var i oprah winfrey show.

Jag vet inte alls om jag hade kunnat gå vidare efter en sådan sak. Att vi, eller jag klagar på mitt utseende... vi är fan så jävla utseendefixerade i dagens samhälle så det är äckligt!


Malin + häst = ?




Holy macaroni mina vänner! Imorgon ska jag för första gången i mitt liv rida på en häst! Jag är förväntansfull men lite skraj... Meeen jag älskar att prova på nya saker :) Kommer förmodligen få jordens träningsvärk om det går som det ska :P Och jag inte blir avkastad och blir förlamad eller nått sånt. Neee, fan vad kul det ska bli! Jag och mina företagsvänner :)

Provet givk förövrigt ganska bra :) (som om ni bryr er? Om ni läser får ni skylla er själva gullungar ;)


Jag är en "minusare"

yepp! Jag och Jenny snackade om att hon tyckte det var läskigt att köra "40 plusare" hem från en 40års fest nu på lördag när Jennys pappa avbryter med "ni är ju fan bara "minusare". Haha det känns bra att vara minusare tycker jag! ;D För jag vet ju att jag snart ändå kommer att vara den där läskiga 40 plusaren ;P haha!

Nee, är superdupermegaövertrött just nu! Har pluggat som en sate hela kvällen med jenny till ett prov i företagsekonomi imorrn så jag hoppas att det ska gå bra :)

En annan vann 48 000kr på lotto idag. Antingen får jag skylla mig själv att jag inte håller på med sånt och inte kan vinna... aa eller förlora pengar på det. Eller så är jag glad för honom, men fortfarande galet avundsjuk! Jag är nog lite av varje, mest glad... och avundsjuk ;)

Godnatt♥
Malin


Duktig flicka! :)

Wiho! Det blev spinning idag med flickorna! :) Vi var ruskigt duktiga måste jag säga! Allt har varit bra idag! Har hunnit med det jag ville, haft möte om vårt Uf-företag och pulat lite med designen på företagsbloggen :)( Ska nog fixa lite med den här bloggdesignen någon dag nu också, detkrävs förändring här)! Har varit hos tandläkaren också och lite annat :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite till ett prov. Och jag får självklart inte glömma desperate housewives!  ;)

Sovmorgon imorrn då :) Mmm, om jag behöver den!


Tankar, minnen, drömmar♥


  
  

  

  
  


  
  

   

Kärleeeeek!
Och nu blev mitt behov av en utomlandsresa enormt!♥
Malin Blinkovski


Julklappar! :)


Idag köpte jag mina första julklappar! :) Vissa tycker det är sent, men jag tycker det är helt perfekt. Fast, om jag hade börjat för en, två veckor sen hade jag ju haft mer pengar att köpa julklappar för såklart;) Men det här blir la bra ändå! :) Jag älskar att slå in julklappar! Älskar att göra det fint :) Kolla paketet med elvis på! Grymt snyggt ju! :)

Nu blir det gymmet! :)
Puss
Malin


Om kvällen var grym är det värt om man mår lite sämre dagen efter!

Ne nu har jag låtit er lida för mycket av att jag inte uppdaterat...
Har egentligen inget speciellt att skriva. Förrutom att igår blev en GRYM spontan utgång! :D Med Malin och Tommy :) Väcktes aldelses för tidigt imorse och skulle åka bort. Nu sitter kaffet bättre än någonsin.

Jag har nu också kommit fram till att man faktiskt drömmer konstigt på fyllan! Yepp! Så nu vet ni det.
Skulle blivit bio ikväll, (New moon) men jag orkar verkligen inte, och att de tagit bort biosalongen här i tälje suger ju ap rumpa och bidrog också till att jag inte orkade. Sen måste jag ha alla mina pengar jag har kvar till julklappar! För imorrn ska det julhandlas minsann! :)

Jag har förresten fått en ny favorit i silkesdroppar !



Finns nu billigare än vanligt på Elitesse tror jag salongen heter. Bara 139kr :)


Ett rån till? Jaha...

Wiho! Fick reda på nått kul idag :) Men det får ni inte veta! Lite privatliv måste man ju ha ;)


Det var värsta dimman jag sett idag! Syns inte här men man såg bara nån meter fram! :O
Förövrigt blev Nordea rånat idag... En bil som körde in där och de rånade banken. Nu för tiden höjer täljeborna knappt på ögonbrynen. Nej, det här hör ju för fan till vardagen!
Inte fan fick de tag på dem heller, "de tungt beväpnade rånarna". Mmm Känner mig inte otryggare än vanligt. Fast vanligt för mig är otryggt. Väldigt otryggt. Jag kommer helt klart inte att bo kvar här länge till!
Vi bara flyr...


Jag önskar...

Tänk om det fanns en karamell
som gjorde alla människor snäll
Och varje gång de åt en bit
så lät dom bli att snacka skit

Tänk om det fanns ett superklister
som laga hjärtan när de brister
och lagar synen på en del
som bara ser andras fel..


På önskelistan!



Mmm... detta önskar jag mig i julklapp! L'oreal absolute repair för mitt vintertorra hår! :)


Den här kan jag verkligen rekomnedera! 179kr kostade den i butik, men finns något billigare på vissa hemsidor och butiker. Den tog slut här hemma precis och jag känner mig helt lost utan den! Räddaren för torra toppar! :) Står också på önskelistan!


Sometimes I feel so full of love It just comes spilling out


Idag är en ganska bra dag.

Fick mycket sagt och gjort i skolan :)
Wiho! Vårat företag kommer bli nedrans bra alltså! Glad, glad, glad tjej!

Ska klippa mig snart och sen gå en långpromenad med en vän =)

Herregud, idag blev det minst sagt pinsam tystnad!
På bussen hem från skolan sätter sig en gammal klasskompis brevid mig på bussen, men jag tror inte han såg att det var jag förens han satte sig och jag sa hej.. han kollar på mig konstigt samtidigt som jag säger "är allt bra"? .. "bra själv?" " Jo bra"... sedan total tystnad och det kändes som att hela min talförmåga hade rymt någon annanstans! FYfan! Det händer inte... aja hans talförmåga hade antagligen också rymt! hehehe...

I helgen har jag planerat att köpa juklappar :)
Lite konstigt faktiskt, men igår fick jag lite julkänsla trots allt! ^^ Myspys!


Puss
M


RSS 2.0