Jag mår som jag inte alls förtjänar

Hejhopp, tror ingen missat det men idag fyller jag 19! :) Igår var gaaaalet roligt! Så lyckat blev det :D Idag vill jag dö, men det är en annan sak! ;) Så tack allllllllla som var med och firade! Underbart!♥




Ikväll kör vi ;)


Ses på The Strip ;)


Grand



Nomnom!
(haha bilden gör sig verkligen inte rätt i min kameraxD)
Kvällen på Grand var toppen! :)
Åt världens godaste varmrätt och efterrätten som ni ser på bilden haha x)
Det var typ pannacotta :) Himmelriket :)
och hela kalaset stog Sandras familj för♥
En underbar födelsedagspresent helt enkelt!
Kunde inte vara mer nöjd!
natti♥
Blinkovski


haha jag är en ärthjärna!

Skulle fixa biljetter till the strip på lördag men var för upptagen med att fixa till andra att jag glömde bort min egen >< seriöst, ibland undrar jag vad det är för fel på mig... jag är för stressad... Så fick dra tillbaka och fixa en till så det ordnade sig ju, men bara för att jag är jag blev det en liten omväg haha x)

Har precis gjort maränger nu som ligger i ugnen, tog ett recept jag aldrig provat.. Varföööööör?! Dom blev typ platta... Hoppas som fan att dom åtminstone är goda! Annars köper jag från affärn och tar åt mig äran för dom istället! hahah :D Idag har jag också oljat in köksbordet eftersom ingen i min familj tar tag i skiten och jag inte klarar av att ha saker oklara (förutom skoluppgifter) fan vad jag är duktig ändå! :)

Imorgon blir det Grand Hotel med Sandra och hennes familj som ska bjuda mig på middag^^ Wihi! Mycket lyxigt må jag säga ;) Och på lördag blir det paaaaaaaartyyyyyy för att fira moi!! =D=D=D Och sen är det sportlov!!! Nomnom! På onsdag nästa vecka blir det kryssning!!! =D Wiwiwi!

Puss

lycka!

är helt slut..
Skolan var lugn och uppgifterna för resten av veckan hade vi i stort sätt redan gjort i företagsekonomin och i uf-företaget så det kändes härligt! :) Sen blev det stan en snabbis för att köpa ljusare smink, hehe vill ju inte ha någon fjortissminkning och tänker inte sola alls i vinter hade jag tänkt, fan jag får väll leva med att se ut som jag faktiskt gör. ..SNÖVIT! Efter stan gick inte bussarna som de skulle, (som vanligt?) men jag kom ju hem :) Direkt  efter det drog jag ett gympapass på friskis med Jenny och Nora =) Hej träningsvärk!! Men vi kör imorrn igen ;) I helgen blir det ju firande av mig o grejjer :) Kommer bli grymt jävla bra! :)

Puss M♥

wiwiwiwi

Är så grymt trött på snön.. antar att alla är det... hehe fyfan! Vi kom inte ens iväg till skolan imorse! Det var ju bara att vända tillbaka hem, köpa lunch och hyra en film. Vi bölade framför "Allt för min syster", åh så fin den var! :(

Nu blir det plugg ett tag innan gymmet :) Wiwiwi lovet närmar sig!!!! :D Och på söndag fyller jag 19! Mmm se på fan hörrni, 19år men ser ut som 16? Hoppas det håller i sig hela livet dårå ;D

Gooooos
Malin


snövit


Usch, de svarta topparna!! =/ har precis gjort ett fjärde försök till att jämna ut färgen, mer svart alltså. Fast det ser ju förhoppningsvis bättre ut liksom :) Ser ju bättre ut i mörkt hår men svart var inte precis vad jag planerade, det misstagen gjorde jag ju för ett par år sedan. :/ Aja, det blir nog bra... med mitt vita face ser jag väll typ ut som snövit... fast jag tycker i och för sig att hon är rätt vacker den där snövit. Yäyäyä positiv ska man väll ändå försöka vara... PUSS! Blinken♥

Plugg, plugg och så lite mer... plugg?

Fyfan, min plugghög är enorm! Känns som att den aldrig varit så stor som nu och jag är extremt stressad kan jag nästan för första gången erkänna för mig själv, helt. Det dumma är att jag ofta bara tänker att "det löser sig" för det har det ju faktiskt hittills gjort. Så nu sitter jag här men en kanske ett års sen uppgift framför mig. Det är ganska svårt att koncentrera sig på en uppgift när man vet att man har sjuttioelva kvar i en hög som samtidugt bara växer. Usch! nu blir det plugg då och senare gymmet, då kan jag känna mig nöjd med dagen! :)

Puss M

tjuvlyssnat.se hahaha :D

Två tjejer ~20 funderar på att köpa godis. Tjej 2 har precis pratat med någon i mobilen och är irriterad efter telefonsamtalet.
Tjej 1; Är du sugen på att köpa nåt godis?
Tjej 2 (irriterat); Jag vet inte. Jag var sugen innan men nu blev jag avsugen!


Fyra killar ~20 sitter och diskuterar sina ex-flickvänner. Alla är märkbart berusade och pratar högt.
Kille 1: Jag stör mig som fan på att Emelie känner Jessica nu.
Kille 2: Aa, jag vet. Vad fan ska de snacka om liksom?
Kille 3: Haha, de kommer säkert snacka om era kukar!
Kille 4: Mm, men det lär ju inte bli något att prata om i längden…
Alla passagerare som hör detta brister ut i skratt.


Tjej ~17: Vad heter den där lilla mössan som alla judar har på sig?
Tjej ~18 (tveksamt): Hmm… googla!
Tjej ~17: Googla?!

 


Mitt namn är Miss.Färgad

Har precis färgat håret, chokladbrun stog det på paketet, sköljde, torkade och såg att topparna var svarta! :O Så jag sköljde det igen som en galning i hopp om att det skulle gå ur lite mer... det gick åt hetvete =( så nu skiftar mitt hår i rött längst upp och det är svart längst ner. F.A.N! Jävla skithelvete, har inte råd att färga det igen!!! Får väll gå med mössa hela tiden, gud vad fräscht!! Mössa på gymmet haha xD några töntar på gymmet har ju faktiskt det... kan ju börja hänga med dom!! haha jag är sjuk xD Och så har jag färg i pannan som inte går bort. Just för tillfället vill jag dö, men det går väll över. Tills jag känner att jag bara ser ut som ett jävla mongo och får lov att leva med det ett tag till. Jag HATAR när mitt hår är åt helvete! Det ser verkligen förjävligt ut! =( BUHUU!

Uppdatering: Jag tror jag har fixat till hårfärgen någorlunda bra igen... men det är ganska svart nu liksom... får se hur det ser ut imorgon i dagsljuset, men jag tror det blev lite bättre ändå... :/

Busig!


Myspys!

Det var en supermysig kväll med DeRosa igår verkligen! :) Middag, bastu och badtunna med tjejerna. Jag och Lynnita doppade oss faktiskt i snön också! Haha dumma jag som håller på att bli förkyld! >< Mycket skratt blev det iallafall, mycket lyckat! Hemfärden var inte lika kul i snöstormen, men vi kom ju hem levande! :)

Idag blir det nog hemmakväll för min del eftersom att jag känner mig lite halvdålig sådär, hade gärna kilat iväg till gymmet en sväng men känner att det nog inte är så bra. Sen finns det en hel massa annat jag faktiskt måste ta tag i och göra .. nu :/  Usch!! Men men jag vet att jag kommer att vara glad i efterhand! :)

Puss gullungar

snart är det dags för fredagsmys! ^^

Har varit galet partysugen hela veckan! Hela dagarna, sjukt ju! Sen när det blir helg orkar jag inte hehe :P Nu är jag helt slut efter att ha varit kvar i skolan nästan sju timmar längre än vad jag behövde! :o Har mega mycket att göra, men neeej jag orkar verkligen inte! Fysatan vad dagarna går snabbt ändå, det är fredag imorgon!? Galet, galet, galet!

Imorgon blir det badtunna och bastukväll hos Lynnita tillsammans med Jenny och Jennifer! :) Ska bli superduper mysigt! :)

Puss M♥


Det gör fortfarande ont att vara utan dig...

Det tar på en, att se fotona på en själv och sin familj som stått i hennes hyllor komma tillbaka, hem till mig, i en liten flyttkartong. Fotoalbumen med alla minnen, tyget och garnet som alltid var något av det viktigaste i hennes liv, det tillhör nu mig. Det spelar ingen roll att det var snart sju år sedan hon lämnade oss, min kära, underbara, alldeles perfekta mormor. Minnena tillsammans med henne kommer alltid att finnas kvar, lika starka nu som alltid. Jag kommer ihåg hennes röst och hennes parfym, hur hon såg ut när hon var frisk och lycklig. Det är precis de minnena jag är så oerhört glad över att jag har, och så många fina minnen har vi ändå tillsammans trots att tiden med henne blev oväntat kort.

Idag kom flyttlådan hem till mig tillsammans med min mamma som städat ut min mormors hem efter att nu också hennes man inte finns kvar i livet. Det är sorgligt. Precis det som hände den sista gången jag träffade min mormor splades upp i mitt huvud. Den dagen fick jag med mig en låda med min mormors garn, jag var tolv år och jag visade min tacksamhet med ett fejkat leende. Jag ville vara glad, men hur kunde jag vara glad när jag viste om sanningen. Det var som ett minne från henne. Hon viste att det var sista gången vi sågs. Det sista jag sa till henne var hejdå, det sista hon sa till mig var hejdå. Det var verkligen på riktigt, mitt hejdå var verkligen ett hejdå. Därför är jag ledsen nu, det är okej, det är bra att gråta litegrann någongång. Nu mår jag bra och det gjorde jag innan också! :)


wish list



Nana na naa

Det är fortfarande ljust ute hörrni! Liiite livsgnista där va?! ;) Sedan fick jag mess från Dinsko att jag har 50kr rabatt på vårnyheterna! Wihooo! Fram tills min födelsedag, jag är pank men på ett eller annat ska jag väll ändå alltid lyckas ;) Herre vad glad jag är, helt full av energi. Har inte druckit kaffe på en halv evighet och nu har jag snart fått i mig två koppar, kanske därför? ;D Snart blir det en feting Semla hos Jenny eftersom att det är Fettisdagen! Jag fuskade faktiskt så sent som igår med min allra första semla! GUDOMLIGT! Mmm!

Tänkte skriva en recension på ett extremt dålig bok jag led mig igenom igår eftersom att jag var tvungen! Hela min dag förstördes av den skiten! Tack och lov att det närmar sig studenten. Men fan i helvete att jag har en enorm hög med rester framför mig! Det dåliga måste väll alltid väga jämt med det bra känns det som ><

HAHAHA

Veckans skämt
En blondin kommer in på ett bankkontor i centrala Stockholm och ber om att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5 000 kronor. Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet. Blondinen lämnar nyklarna till en ny ferrari som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som anänder en 1 200 000-kronersbil som säkerhet för ett lån på 5 000 kronor. Han kör sedan ner Ferrarin i bankens garage och parkerar den där. Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5 000 plus ränta på 31,50. Banktjänstemannen säger till blondinen: -Vi är mycket glada att du ville låna hos oss, men vi är en smula undrande. När du var borta kollade vi upp dig och upptäckte att du är mångmiljonär. Det förvånar oss att du behövde låna 5 000 kronor. Blondinen svarar: -Var annars i stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31,50?


Haha jävla smart egentligen! Kan man fan använda sig av ju ;)

Happy Valentine's Day♥

Ja.. om igår tänker jag bara säga att jag aldrig mer tänker dra ut nykter hehehe :P Blev bara irriterad på alla jävlar som spillde drinkar över mig hela tiden.. sen hur folk beter sig, usch, allt det har jag ju aldrig riktigt lagt märke till förrut (A) hehe, konstigt alltså ;)  Det var ju megapackat med folk eftersom att det var Michael Mind som var på The Strip så musiken ägde ju stället, men jag behöver nog lite bränsle nästa gång ;) Sedan missade jag bussen hem också så jag frös arslet av mig! Får väll ta och skaffa en fickplunta eller nått haha!

Jaha, så var det ännu en överskattad dag på året, Alla ♥ dag... Det ska jag fira med att plugga, träna och kanske en middag med mina tjejer! Ungefär som en vanlig dag då, men det klagar jag inte på, förutom att plugga då såklart! Hua! :)

Nu ska jag fixa lite frulle så får vi se hur mina dagsplaner ändrar på sig, (typ att jag inte alls kommer att plugga, äta choklad istället för att träna och spendera mina icke existerande pengar på en dyr middag! Det finns alltid en ursäkt till att inte göra det man egentligen borde ;)

Puss&Kram Malin Blinkovski♥


Du kan ju fan inte ha högre kvar på andra än dig själv!

Ibland blir jag förbannad på folk och hur de tänker,... okej att man får drömma om hur ens "drömman/kvinna" ska se ut. Men det är en annan sak att ha ett krav på att den måste se ut si och så och man sedan inte alls har några krav på hur man själv ser ut. Man kan inte ställa högre krav på andra än sig själv!

"Han får inte ha en putmage" eller "hon har för tunna läppar" - säger folk, sen har personen själv det. Hur tänker de då? :S Ibland kan jag spåra in lite på de här banorna själv men sedan får jag tänka om lite... Det är fan inte okej! Om jag har ett krav på att min kille inte får ha "fett på magen" kan jag tamefan inte själv se ut på det sättet jag inte accepterar hos andra!  Då får jag väll fan se till att ändra på det hos mig själv också...
aaah! Det var det jag ville ha sagt bara..! :P



Trötter

Jag är verkligen sjuuuk trött! Ligger i sängen under täcket och fryser gör jag också, men snart blir det väll bättre antar jag.. så jag ska väll inte sura för mycket! :) Ligger och kollar på förkväll, haha typ "pensionsvarning" eller nått xD men det är mysigt tycker jag :)

Imorgon blir det The Strip med kusin som varit i Australien sjukt länge! Så det ska bli ruligt att träffa henne! :)

Och på Söndag är det Alla hjärtans dag... Hmm... ska försöka att inte vara sådär deppig som jag brukar vara då (A) "Jag har ju ingeen att fira det med".... Jag ska istället försöka tänka "det handlar inte om att ha en pojkvän som man älskar och älskar en tillbaka att spendera den här dagen med. Man ska tänka lite extra på alla sina vänner och de man älskar i sitt liv, på de som behöver det. Kärlek åt folket"♥ Fast egentligen borde man ju alltid göra det... Blir kanske en tjusig middag eller något sådant med mina älskade brudar precis som förra året :)





Wiho!


www.derosa.blogg.se
Vi har verkligen jobbat arslet av oss för det här och det ska vi fortsätta med!


Vi vann Södertäljes bästa unga företagare 2010!

Fan så glada vi är!!!! :D


Bilder kommer imorrn :) Är totalt jäkla slutkörd! Puss Malin ♥


Spunk!

Full rulle hela dagen lång! Ja, precis som förra veckan, och det handlar bara om vårt Uf-företag fortfarande. Hinner inte med något annat i skolan just nu faktiskt. Jag och Jenny kom inte från skolan fören precis exakt klockan 18.00 då det skulle larmas, snacka om att vara kvar in i det sista! Som tur var hjälpe målarpojkarna oss att bygga en monter som vi sen målade o grejade med :) Och sedan jag kom hem har jag suttit och pillat på bloggen till vårt företag. Fattar typ inte ett piss, men lyckades fixa lite. den heter iallafall derosa.blogg.se om ni skulle få lust att kika :) Och på onsdag kommer vi ställa upp vår monter på KTH här i Tälje... Vi håller fortfarande på att fixa våran flyer och grejer som kommer att bli klara imorgon :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bara ta det lungt, det förtjänar jag sååååå mycket! :)

Puss M


jag undrar...

Jag undrar egentligen hur folk runtomkring en är, hur de tänker, hur många som är psykiskt störda? Ja, hur många av de jävlarna som är helt körda i huvudet...
Mitt busskort och massa pengar blev snodda i helgen, andras busskort och en dator. En katt blev inkletad i daxvax och friserad. Fanskapet måste varit skyhög! Jag säger ju det, hur fan ska man kunna lita på någon? Inte så konstigt då att jag har svårt att låta folk komma så nära inpå mitt liv, när jag tror att folk är lika ärliga som jag själv och det sedan visar sig vara totalt jävla tvärt om!


this world keeps spinning faster

Jag kom på att jag nog borde leta lite efter en studentklänning, det går ju så fort nu allting. Man vill ju inte ha en likadan klänning som alla andra heller, så frågan är vart man ska leta? Har kollat runt lite men med mindre framgång... Sedan kom jag också på att jag borde söka sommarjobb som en galning vid det här laget, eftersom att jag inte heller vet vad jag ska göra efter gymnasiet :/ Så jag har pillat lite på mitt CV nu :)

Idag blir det nog en sväng till friskis eftersom att jag inte tränat på ett par dagar. Sen måste jag kila till grannen och låna tvättmaskinen eftersom att vår är trasig och mamma jobbar kväll :/ Funderar på att kanske dra en bio ikväll med någon liten filur, tanken fanns ju igår, men den kom liksom aldrig längre än så :)


.

Is it possible, Mr lovable, is already in my life?? Right in front of me, or maybe you're in disquise?

Who doesen't long for someone to hold, who knows how to love you without being told? Somebody tell me why Im on my own, if there's a soulmate, for everyone?


:)

Jag hann med lite av båda igår :) Först Middag och förkrök hos Sandra♥ mycket trevligt! :) Sedan kilade jag iväg till Roberto för att fira honom också =) Igår var nog temat kärleksproblem eller något. Det är jobbigt det där med kärlek alltså, inte alls alltid så bra som man föreställer sig det. =/ Hoppas allas problem blir till det bättre snart iallafall :)

Idag har jag hunnit med att städa och bytt lakan o grejer :) Tänkte plugga lite nu sen får jag se hur kvällen slutar :)

Pusspuss //M

Trött tröttare tröttast?

Jag tror jag är tröttast i världen nu för tiden. Jag behöver D-vitamin! Ge mig lite sol! :( Blev liiite lagom avundsjuk så där när Blees sa att han drar utomlands om ett par veckor! ><

Blev gymmet idag med tillsammans med Sandra och Lisa, fast jag redan hade träningsvärk så nu kommer jag förmodligen inte kunna gå imorgon haha :)

Imorgon är jag egentligen dubbelbokad. Roberto fyllde 20 igår så han ska ha fest imorgon, men jag hade lovat bort mig till Sandra som vi ska fira imorrn för att hon fyllde 19 förra veckan :) Förhoppningsvis ses vi allihopa ute senare! :)

Vi hörs på lördag  för imorrn blir schemat fullspäckat! :)

Puss M

Jag vill...

Jag vill ha sommar, flyga, vara kär, älskad och älska utan gränser, gråta av lycka och springa barfota på en grön äng. Jag vill drunkna i någons ögon, äta för mycket glass och dricka dyra drinkar i sommarnatten. Jag vill bada naken, bli solbränd, smyga på förbjuden mark och vakna med solen i ögonen. Jag vill sova under stjärnhimmeln, åka utomlands och skratta tills jag får ont i magen. Jag vill flytta, jobba på ett underbart ställe, bli bländad av solen, hålla din hand, stanna uppe hela nätterna och prata fina minnen. Jag vill, jag vill JAG VILL!

jag orkar inte...

Hej, mitt namn är Stress!

Kom inte från skolan fören efter fem idag heller... skyndade hem, snabbmat, gymmet, duschen. Och nu sitter jag här. Har varit sååå trött hela dagen, jag tappar hår för att jag är så stressad. Känns som att ju mer jag gör, desto mer växer "att göra"-högen. Jag orkar inte och just nu hjälper det inte ens lite att tänka "studenten närmar sig", för det hjäpler inte ett pisse! Okej, jag fick ett litet glädjerus när jag fick veta att studentmössorna förmodligen kommer nästa vecka :)

Det dumma är att jag inte orkar plugga nu. Har hållt igång hela dagen, hela veckan. Jag vill bara lägga mig och sova men jag kan inte för att jag är så stressad, och för trött för att orka med allt. Jag liksom bara är....


Felsms.com haha jag dör litegrann! =D

Till: Richard
Sms: Nej jag drog hem till Richard efteråt. Hade sämsta sexet någonsin. Det kändes knappt så tillslut fick jag fejka orgasm! Stackars honom :O När drog du hem? Puss
Svar: Tack då vet jag. Det värsta är nog att du tänkt skicka det här till någon annan. Det trodde jag inte om dig.

Förklaring: Efter en fest följde jag med min kompis Richard hem och det ena ledde till det andra. Sen förklarar smset allt. Vi var inte vänner efter det här. Ingen större förlust men ändå :)

/Cissi


Till: Mamma
Sms: Jag har big problem nu. Har haft dicken åt vänster i kallingarna hela tiden och nu är den lite sne åt det hållet. Den ser lite ut som en brio tågbanesväng. Hur gör jag den till normalt rak igen.
Svar: Jag har inget riktigt bra svar på det där hjärtat.

Förklaring:  Fatta att jag skickade ett sms om min sneda kuk till min mor. Det är så bizzart så det finns inte. Rodnar när jag tänker på det


Till: Mamma
Sms: Min ena pungkula kliar som fan och är helt uppsvälld. Är det normalt? Har du haft det så?
Svar: Jag har inte haft så gubben. Det låter obekvämt, du kanske ska gå till skolsköterskan?  Skicka ett sms till din pappa och fråga. Han hade lite problem med spermierna ett tag.
Kram mamma
Förklaring: Åh fyfan vad pinsamt det blev. Jag skulle skicka till min storebror men min mamma fick det. Jag frågade aldrig pappa, men mamma frågar mig fortfarande "Hur är det med pungkulan?"

/Fredrik


Till: Mamma
Sms: Anna körde upp en ananas i pullan, haha!
Svar: Vad säger du? Behöver hon ha vård? Hur gick detta till, kommer direkt.

Förklaring: Jag och Anna skojade om vad man skulle kunna köra i upp i pullan. Hon kom på en ananas så skulle skicka till en kompis och skoja om det, men sms:et hamnade hos mamma som är sjuksköterska och trodde stenhårt på att det hänt. Var pinsamt att förklara sen, men kul i efterhand :)

segtisdag

usch! Somnade inte fören efter tre inatt! Pallade inte första lektionen, men sen blev jag kvar till halv sex med Jenny. Jobbig jävla dag. Inget gick väll helt som det skulle men det får duga helt enkelt. Jag har börjat acceptera att allt inte alltid kan vara så jävla "perfekt" eller bra hela tiden...
På tal om perfekt så är ingen perfekt, ingen vill ha någon perfekt heller för den delen, kan jag lova!

Blir ingen träning för mig idag. Är helt jävla slut! Träningsvärk har jag också sen igår, men det är skönt! Jag gillart! :)

f.a.n


Tycker det ska vara barnsligt :)
Men jag gjorde fel ><
Pallar inte göra om saker. Två kvar nu :)


:)

Hmm... styrka på gymmet med syrran och Shoppa har jag hunnit med idag :) Plugga? Aaa ska plugga nu hade jag tänkt.  Eller "rita", göra klart mina tre illustrationer till en barnbok :) Sen blir det sallad. Fy vad oduktig jag har varit på senaste tiden. Nu ska jag tamefan skärpa mig! Bli nyttigare och träningen är ju redan igång :) Ville bara säga det, typ som en påminnelse till mig själv ;)

Hittade två par jenas idag :O inte likt mig, sitter säkert skit när man tar på sig dem hemma, men får la se ;) hittade en skön tröja också :)

Puss

RSS 2.0