blabla

Skolan... seg, jobbig, dum... blä!

Efter det åkte jag hem till saras mamma som fixade förstärkning på mina naglar och det blev jättefint :)


Hoppas det håller sig fint och fräscht till studenten nu! Bara 10 dagar kvar!!?! :O :D
Helt totalgalet ju! Nu hade jag tänkt plugga det sista! :( Skulle egentligen vilja göra massa annat egentligen. Men icke sa nicke!!!

Jag saknar min Patrik! ♥
Puss// M

:)




Jennygull och födelsedagsbarnet :)




Ja och så vidare... det var en grym kväll! :D ♥

Puss!
Nu blire äckelplugg!

i skolan...

Först lycklig, sen trött.. sen irriterad, ledsen, förvirrad... lättad men fortfarande förvirrad... men det är ju så att vi är ju ändå bara männiksor... fast det känns inte som att det spelar någon roll ibland. Aja mindre press på mig nu iallafall på både gott och ont. Nej ni fattar ingenting av det jag menar, känns bara bra att skriva av sig lite. Jag blir trött på människor, såna jag inte vet vart jag har dem, det är inte konstigt att jag har svårt att lita på folk... fast det ska man ju inte. Bara jobbigt att det ska behöva vara så.

Nu ska jag och jenny på infomöte om lite jobb vi har att göra på torsdag/fredag! :) <3

För att påminna mig om att jag lever...

Gaah! Kom nyss hem från Willys, först kom världens monsunregn eller något för det blev typ halft översvämning... och när vi var inne vid kassorna slog typ blixten ner i byggnaden så strömmen gick och fönstren i taket öppnades. Världens "KABOOM", hjärtat stannade typ några sekunder kändes det som och jag trodde de skulle bli rånade eller något x) Men inte denna dag! :) tacktack jag lever!! Puuh!

idag ar jag inte fått lika mycket gjort och jag känner liksom att jag inte orkar göra något heller... även fast jag vet om att jag inte kommer att ha så mycket tid för plugg imorgon heller... kul... blä!

Skulle blivit brännboll ikväll men eftersom att nån jävla Gud eller något fick för sig att hålla sig så länge och pissa på oss just idag så går ju inte det heller, tack så jävla mycket. Som gjort för plugg? >< nej, glass! :D Bättre! Så nu får vi se vad som händer och fötter istället. Hur det än slutar så kommer jag sitta och sakna min fina Patrik och längta till imorgon kväll! :) <3

Puss



Underbart!

Igår var allt underbart, idag är allt underbart och imorgon är allt underbart!
Jag har hunnit med två skoluppgifter, solat, joggat och fixat lite idag! :) Jag blir helt lycklig i hela kroppen av att hinna med så mycket bra!!! Och så en massa annat roligt också,... wiwiwiwi säger jag bara! Ville bara tala om det liksom... höhö

Hej och hå!

Har hunnit med en skoluppgift idag och solariumet! Och så fick jag lite sällskap av Denize som sprang förbi när jag satt ute och pluggade:) Nöjd! Men mer plugg är på ingång! :(
Men nu först blir det lunchpaus! :) Blir så nöjd över mig själv!!

Det är inte klokt hur fort det går allting! Om en vecka sätts betygen och sedan blir det drakbåtsrodd, lite jobb och lite roligt och mysigt innan studenten!

I sommar blir det jobb 6 veckor på kyrkogårdsförvaltningen! :) Glad Malin! Tur det! pengar växer ju inte på träd direkt... men oj vad jag önskar! Det är så jobbigt bara att det är så mycket enklare att spendera dem äm att dra in dem!

Nu kurrar det! PUSS! <3

pisspotta!

Idag har jag verkligen varit på pisshumör, trots att de ringde från kyrkogårdsförvaltningen och meddelade att jag har fått sommarjobbet! Och trots att jag fick MVG i det skriftliga nationella provet i svenska b. För det är jag verkligen glad över! Men jag blir så förbannad på folk som ska gå och vara arga och otrevliga och avundsjuka på andra människors vänskap. Som om de vill ha drama? Vem gör så? Och varför? Huuua! Ville bara slå någon, hårt! Fast det gjorde jag såklart inte. Jag bara kokade och jag vill inte att det ska gå ut över någon annan!! :)

Nu har jag fullt upp med mina sista jätteovälkomna skoluppgifter de kommande 9 dagarna. Jag har gjort ett schema. Jag måste följa det, annars får mina betyg lida och det vill jag ju inte. Samtidigt vill jag bara lägga mig ner och sova och skita i alltihop. Nix, upp med hakorna, nu ska jag vara duktig!!!

// Blinkan

Det är därför...

när jag börjar jobba på något skolprojekt så tar det så himla lång tid! Har suttit och pillat på mitt hus jag håller på med i datorn... så jävla segt! Bläääää! Fyfan för att jag har så mycket kvar innan studenten! Hej 10 kommande dagar! Ni är fan i helvete inte välkomna! :( Sedan kommer jag att spy på allt som heter plugg. Och nej jag ska inte plugga efter gymnasiet. Jag vill inte ens tänka på det!!!!


Nu ska jag dra och kolla på Jonathans fotbollsmatch och glömma allt plugg för en stund! Hejs!

fan för att vara lat som jag!

jag vill sitta i solen och glassa... men jag måste plugga. H.E.L.V.E.T.E! :) återkommer inte fören jag fått något... massor!!! gjort!!!!! F.A.N! ¨

:)

let the sun shine in!

har hunnit sitta ute i solen en timma och bränt mig lite på bröstet... hum.. för jag är verkligen vit som ett spöke, snart blir det inflyttning på solariet också så att man inte bländar alla på studenten!

Igår blev det rosévin med mina flickor och lite trevligt ute sådär :)


Jag och Nizen är väldigt lyckliga :) <3

Snart åker jag till Patrik :) Imorrn och måndag måste jag råmegagnuplugga! MMm de ni! ;) aa eller iallafall på måndag... :P typiskt mig...

Puss M!

För det är ingen vanlig dag, nej det är mammas födelsedag, HURRA hurra hurra! :)

Just nu ligger botten till min mazarintårta i ugnen och gottar sig! Sen blir det grädde och en massa bär på det! Bara för att min fina mamma fyller år just idag! Grattis Mami!♥


De senaste dagarna har det blivit grillning och kubb med de finaste :) Och så shopping i Nyköping och en massa, massa mys!♥ Så skönt att man är ledig att man glömmer bort allt viktigt, eller allt plugg rättare sagt. Så nu måste jag råplugga och sedan fira mamma! :)

Pussgull♥


Tjingepling! :)

Idag är jag glad! Superglad, antagligen för att det är toppenväder och att jag ska få träffa min älskling! Så nu tänker jag fortsätta vara glad och inte sitta här och tönta mig. Jag ska vara glad tills jag inte är glad längre, för det är väll så det brukar gå till?! fast det lär ju negativt. Aja tjingepling! :)

Pusssssssssssss M!♥


bläää!

Imorrn får jag tamefan ta och börja! Börja vara nyttig igen, iallafall bättra mig! herreeee det får inte vara som det är nu! usch, mår fan illa x)

Fan vad mysigt väder det har varit idag föresten! Blir så lycklig! Jag vill bara Mmmmm! Göra allt som har med sommar att göra! :) Det dumma är bara att det ska bli skitväder igen efter idag... så jäkla typiskt!! Men så är det...

En annan bra sak är att jag förhoppningsvis kommer att få jobba i sommar! HoppasHoppasHoppas!!!!!!'

Dagens: kenzas videoblogg om vad hon har i sin väska, så jävla rätt!!! :D

Puss! M!

tänk inte, bara gör...

om jag bara gör allt nu, allt plugg på en gång utan att tänka efter så jävla mycket så hinner jag nog! En till uppgift ska jag göra klart idag och sedan börja på ett nytt projekt! jag kan, om jag vill! :)

Bilder från Grand:







Grand Hotel

Gör just nu iordning mig för middag på Grand Hotel ikväll :) Med familjen kujala på förlovningsmiddag! :) En fin lördag blir det här! :) <3

Vem har sagt att livet ska vara lätt?

Det känns verkligen så här idag...


Helt jävla knasigt!
Det spelar ingen roll vad jag gör eller hur jag gör det. Det blir alltid fel, jag gör alltid någon missnöjd eller ledsen. Det är svårt att prioritera ibland, just när det finns så många val och jag måste välja... och jag får bara välja ett alternativ. Valet som gör som gör en människa glad och samtidigt blir någon annan ledsen ledsen. Jag mår aldrig helt bra själv då, eftersom att jag måste välja. Välja något som jag borde må bra av, men eftersom att någon annan mår dåligt, så kan jag inte. Men vem har sagt att livet ska vara lätt?

Äh...

Jag är iallafall bra på att shoppa! :D
Blev en liten utökning i garderoben även denna onsdag :P Börjar nästan bli en tradition nu... mindre bra för plånboken dock, men måste man så måste man ;) Det det blev faktiskt inga skor, trots att jag vill ha det! Det känns liksom jobbigt att gå in i en skoaffär med lite pengar eftersom att jag nästan vet att jag kommer att vilja köpa lite... "liiiiiiite" ;)

Nu ska jag fixa lite sen åka till skogen där mitt älskade troll bor ;)♥

Puss puss // Blinkan

En månad kvar...

bara en månad kvar till studenten!!!?! Kan jag få en till?! Ja det känns så just nu faktiskt! Jag måste ta arslet ur vagnen och tokplugga! Måste försöka göra en uppgift ikväll! Om 20 dagar sätts betygen och jag har tokpanik fast jag orkar verkligen inte med allt! :( Usch jag mår illa av bara tanken!!

Kul att jag skrev ett helt inlägg här imorse och det inte ens kom upp :/ Aja, handlade endå  bara om mitt extrema sko-behov! och att jag och Jenny var duktiga som gick till och från skolan! En mil blir det :) Belöningen blev en neg... förlåt, chokladboll :)

Puss//M!

your love is my drug ♥

Helgen var galet bra mina vänner :)

Först mösspåtagning och 5-kamp i skolan. Vi kom näst sist, snyggt... nää men vadfan, vi kommer att lysa mest ändå bakom solförmörkelsen ;) Sen blev det Valborgsfirande hos Jenny med härligt folk :) Mycket fint :) Lördagen blev mysdag med min Patrik och hemgjord pizza :) Söndagen blev garaget med Patrik (ja vad gör man inte;)<3 och middag i Nyköping :) Senare bio med finaste jenny och Jonathan :) Så jag klagar inte! :D

Somnade sent igår, vaknade tidigt och gjorde NP i Svenska B  fyra timmar i sträck! Ja, jag prestrerar bäst när jag är trött ;) Kändes bra :) Nu är jag död! Hej Glass!

 
Haha förlåt Jenny ;)


RSS 2.0