Partille Johnny? :S

Okej, det här är såååååå sjukt illa!
Killar med den nya stilen "Partille Johnny" som innebär att de har tubsockor (helst med intersportlogga) Sen viker de upp o vrider runt jenasenbenen ett halvt varv och sätter på en massa!!Toffsar! (?) kring hela skiten, helst enda upp på hela vaderna och i massa olika färger! Okej, hur normalt är det?! Där är grunden lagd, sen ska de helst ha piké tröja och alldeles för mycket dax vax i den där euuuh! överdrivna frisyren! Fyfan, och inte nog med det, brunkräm eller 20 lager brun utan sol är också något de fått för sig att ha därtill!

Det är fan inte normalt, tycker det ser skadat ut för fan! Och de säger att tjejerna kollar på dem på stan, först håret, sen benen och sedan ler de åt oss, läste jag i en blogg. Okej? Undrar hur fan de killarna tänker och behöver göra så för att få uppmärksamhet xD Hahaha! Att tjejerna kollar är väll självklart! Med en halv burk dax vax i håret ser det ju fan åt helvete så vidrigt ut och med toffsar kring hela vaderna ser ju bara sjukt skadat ut! Så ett hånleende måste fan vara vad de får. För fan så illa det ser ut, fan så skrattretande! Fan så synd om dom små killarna!

Fast å andra sidan, så kan det ju vara så att de små fjortisbrudarna som i princip ser likadana ut, för det gör de ju med sina brunkrämer, förstörda hår och kläder, så kanske de finner varandra. De kan liksom ta varann i handen för så lika är de. Lika vidriga stilar båda två. Aaamen, det kanske inte är så dumt trots allt, så kan ju vi andra bara skratta åt dem! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0